Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League:

Engelske medier: - Courtois mister United-Chelsea

Er ikke i troppen på Old Trafford.

UBELEILIG SKADE: Chelsea-keeper Thibaut Courtois sliter med en ankelskade og spiller ikke bortekampen mot Manchester United. Det melder flere medier timer før avspark. Foto: Alastair Grant, AP / NTB scanpix<div><br></div>
UBELEILIG SKADE: Chelsea-keeper Thibaut Courtois sliter med en ankelskade og spiller ikke bortekampen mot Manchester United. Det melder flere medier timer før avspark. Foto: Alastair Grant, AP / NTB scanpix

Vis mer

Chelseas førstekeeper Thibaut Courtois er ikke i troppen til bortemøtet med Manchester United i Premier League søndag. Det melder flere engelske medier.

Det skal være en ankelskade som tvinger Courtois til å bli værende igjen hjemme i London.

Ifølge Daily Mail pådro belgieren seg skaden under trening. Chelsea har ikke bekreftet saken.

Courtois er en viktig brikke for Antonio Contes mannskap. Han har holdt nullen i 13 ligakamper denne sesongen.

Chelsea topper Premier League, men serietoer Tottenham nekter å gi opp gulldrømmen. Det skiller fire poeng mellom de to London-lagene før søndagens storoppgjør på Old Trafford.

Manchester United jakter på sin side en viktig seier i kampen om å ende blant de fire beste. Rødtrøyene ligger på sjetteplass før møtet med Chelsea.

(NTB)