Engelske Niall (7) til Real Madrid

Familien flytter fra Brighton til Spania.

(Dagbladet.no): David Beckham, Michael Owen og Jonathan Woodgate har gjort det. Nå følger Niall Mason (7) etter sine landsmenn. Han har skrevet kontrakt med den spanske storklubben Real Madrid.

Pappa Russel jobbet i Madrid da han oppdaget at Real hadde en toukers sommerleir for unge fotballspillere. Han meldte på pjokken, og stilte opp som planlagt.

Men klubbens speidere ble så imponert over ferdighetene til Niall at de flyttet ham videre til en spesialleir for ekstra talentfulle unger, skriver The Sun.

Legetest

I supergruppa var han tre år yngre enn den nest yngste, og klubbledelsen måtte tøye reglene som i utgangspunktet sa at åtte år var nedre grense. Ved leirens slutt ble Niall rangert som sjette best. Den aller største overraskelsen var imidlertid at treneren Jose Lesme fortalte Russel Mason at de ønsket å hente sønnen hans til fotballskolen sin.

Tre dager seinere var de på plass på Santiago Bernabeu for legetest og undertegning av en avtale om åtte måneders fotballskole for det ekstreme talentet.

Niall har allerede fått David Beckham til å signere et bilde av ham selv - altså Niall - iført Real-drakt.

- Han tok meg i hånda og ønsket lykke til, sier Niall.

Ronaldo er helten

Men det er en annen Real-spiller som er den store helten.

- Favoritten min er brasilianeren Ronaldo, fordi han er så god med ballen. Jeg ville ikke ha noe imot å bli som ham en dag, sier supertalentet.

Nå flytter familien Mason til Madrid, der Niall starter på Escuela Deportivo de Futbol Federation Madrid 1. oktober. Faren planlegger å drive firmaet sitt fra den spanske hovedstaden.

- Det er litt overveldende å se barnet mitt bli plukket opp av Real Madrid, men du er nødt til å gripe en mulighet som dette, sier Nialls mamma Mimosa.

LANDSMENN:</B> Engelskmennene David Beckham (t.h) og Michael Owen spiller i Reals hvite drakt. Nå får de en sju år gammel klubbkamerat.
HELTEN:</B> Nialls favoritt i Real er Ronaldo - brasilianeren som etterlater seg motstanderne sprellende med beina i lufta.