Engelske stjerner dropper Norge-kampen

Chelsea-gutta slipper å komme til Ullevaal.

KOMMER IKKE TIL OSLO: Fra før er det kjent at Wayne Rooney (t.v.) står over Norge-turen på grunn av en skade. Nå bekrefter FA overfor Dagbladet at heller ikke Chelsea-spillerne, her representert Frank Lampard og John Terry, blir med på turen.Foto: Kirsty Wigglesworth, AP/NTB scanpix
KOMMER IKKE TIL OSLO: Fra før er det kjent at Wayne Rooney (t.v.) står over Norge-turen på grunn av en skade. Nå bekrefter FA overfor Dagbladet at heller ikke Chelsea-spillerne, her representert Frank Lampard og John Terry, blir med på turen.Foto: Kirsty Wigglesworth, AP/NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I morgen kommer det engelske landslaget til Norge. Lørdag spiller de mot Drillos menn på Ullevaal som oppkjøring til EM-sluttspillet i juni.

Men den engelske troppen som kommer til Oslo mangler noen attraksjoner for norske tilhengere av engelsk fotball. Da England samlet seg i Manchester i går, var ikke de nybakte Champions League-vinnerne fra Chelsea med.

Landslagssjef Roy Hodgson har gitt noen ekstra fridager til EM-uttatte John Terry, Ashley Cole, Frank Lampard og Gary Cahill - i tillegg til Daniel Sturridge fra reservetroppen.

Det engelske fotballforbundet bekrefter i en mail til Dagbladet at Chelsea-spillerne og skadde Wayne Rooney først slutter seg til troppen over helga.

- Chelsea-spillerne og Wayne Rooney slutter seg til Englands tropp tirsdag 29. mai, så de vil ikke være med laget når de flyr til Oslo i morgen, skriver FA.

De vil i stedet bli med på oppkjøringen mot hjemmekampen mot Belgia på Wembley lørdag 2. juni.

Utover den opprinnelige EM-troppen er Liverpool-back Martin Kelly tatt ut til kampen mot Norge.

På gårsdagens trening sto også United-spiss Danny Welbeck og Liverpool-back Glen Johnson over på grunn av småskader. Det er imidlertid ikke foreløpig gitt noen informasjon om at de ikke skal være med på turen til Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer