Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Stig Arne Engen slutter i Tromsø

Engen slutter som Tromsø-direktør

Fått en ny spennende mulighet.

GIR SEG: Tromsøs direktør Stig Arne Engen (til venstre) slutter i jobben. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
GIR SEG: Tromsøs direktør Stig Arne Engen (til venstre) slutter i jobben. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stig-Arne Engen (50) gir seg som administrerende direktør i Tromsø IL etter drøyt to år i jobben.

Engen ble ansatt som Tromsø-direktør i mai 2016. Han slutter formelt 1. oktober.

- Det har vært en flott og spennende periode med et sterkt fokus på å utvikle klubben videre. Å jobbe tett sammen med en liten, men svært dyktig administrasjon og fantastiske frivillige har vært veldig givende. Jeg vil også framheve det svært gode samarbeidet med styrene i klubben og AS. Sammen har vi lagt en strategi for klubben der vi har realisert mye over kort tid, sier Engen i en pressemelding.

Under Engens ledelse har fotballklubben Tromsø blant annet etablert et test- og treningslaboratorium på Alfheim, og klubben har fortsatt satsingen på idrettsrelatert forskning.

- Tidspunktet for å slutte kan nok virke merkelig for mange. Grunnen er helt enkelt at jeg har fått en mulighet jeg føler at jeg ikke kan si nei til. Det føles likevel lettere å slutte i TIL når jeg opplever at klubben er i en god utvikling på mange områder, fortsetter han.

Tromsø-styret opplyser at det har startet jobben med å finne en ny administrerende direktør for TIL Fotball AS og Tromsø IL.