England-alarm: Ukjent gutt tok på seg drakt og trente med stjernene

Ønsket å bli et fenomen på internett.

FØRT VEKK: Fysioterapeut Gary Lewin viser vekk gutten som klarte å komme seg inn på Englands trening. Foto: NTB Scanpix
FØRT VEKK: Fysioterapeut Gary Lewin viser vekk gutten som klarte å komme seg inn på Englands trening. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det engelske fotballandslaget er rystet av en sikkerhetsskandale tre uker før EM starter. I går klarte en unggutt å ta seg inn på treninga i fullt England-utstyr, før han ble oppdaget og vist vekk.

The Sun og Daily Mail er blant avisene som beskriver episoden som en brist i sikkerheten. Det påpekes at dette skjer rett etter at Old Trafford ble rammet av bombefrykt søndag.

England trente på St. George's Park, anlegget til fotballforbundet i Staffordshire. Skrekken hadde vært at gutten var en terrorist som skjulte et bombebelte under drakten.

Besøkende Unggutten hadde klart å komme seg inn på området som en av de besøkende som skulle få overvære treninga og kanskje sikre seg en autograf og en selfie i etterkant. På et tidspunkt klarte han å ta seg inn på banen, der han forsøkte å bli med på treninga. Gutten ble oppdaget og vist vekk av fysioterapeut Gary Lewin.

Hendelsen bidrar til frykt for sikkerheten rundt det engelske laget. Enklere blir det ikke i Frankrike: Hos EMs vertsnasjon er myndigheter og politi på tå hev etter terroraksjoner de siste åra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer