Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- England blir min siste jobb

Fabio Capello ville egentlig bli pilot.

England's manager Fabio Capello (R) shakes hands with Wayne Rooney after their World Cup 2010 qualifying soccer match against Croatia at Wembley Stadium, in London September 9, 2009.    REUTERS/Eddie Keogh (BRITAIN SPORT SOCCER)
England's manager Fabio Capello (R) shakes hands with Wayne Rooney after their World Cup 2010 qualifying soccer match against Croatia at Wembley Stadium, in London September 9, 2009. REUTERS/Eddie Keogh (BRITAIN SPORT SOCCER) Vis mer

|||(Dagbladet.no): Språkbarrieren hindrer engelske medier i å komme så tett på landets italienske landslagssjef Fabio Capello som de gjerne skulle ønske.

Dermed fråtser de i dag i et intervju med den italienske utgaven av motemagasinet Marie Claire, der Capello snakker om mer enn laguttak og formasjoner.

Som at han som ung drømte om å bli pilot.

- Jeg er sikker på at om jeg ikke hadde blitt fotballspiller, hadde jeg styrt en Boeing, sier Capello.

Men nå styrer 63-åringen England, noe han mener vil bli det siste han gjør innen fotballen.

- England blir den siste jobben min, sier Capello.

Om han holder ord, blir den tidligere Milan, Roma, Juventus og Real Madrid-treneren altså aldri landslagssjef for hjemlandet. Men til sommeren risikerer han å møte Italia i VM.

- I så tilfelle har jeg på meg den engelske drakta. Jeg er en fagmann, og har gjort valg som noen ganger kan vise seg vanskelige, sier Capello.

Capello blir spurt om tre ting han ikke kan klare seg uten, og trekker fram hjemmet, familien og reiser.

- Lista mangler fotball? spør motemagasinets journalist.

- Fotballen er en jobb som gjør det andre mulig for meg, sier Capello.

Det siste av 100 mer eller mindre fotballrelaterte spørsmål er hvem som er fru Capellos favorittspiller:

- Det har hun aldri fortalt meg, men en tid tilbake fikk hun tatt to bilder av seg selv sammen med Beckham, sier Capello.

Mon tro om det var omtrent da Beckham havnet på benken i Real?

KONAS FAVORITT? Fabio Capello er ikke sikker på hvem som er konas favorittspiller, men vet at hun fikk tatt et par bilder av seg selv sammen med David Beckham. Foto: Tim Hales, AP/Scanpix
KONAS FAVORITT? Fabio Capello er ikke sikker på hvem som er konas favorittspiller, men vet at hun fikk tatt et par bilder av seg selv sammen med David Beckham. Foto: Tim Hales, AP/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling