- England er et avsluttet kapittel

Derfor valgte Gudjohnsen Monaco.

VRAKET ENGLAND: Eidur Gudjohnsen kunne valgt en retur til England, men valgte til slutt Monaco på grunn av gode økonomiske betingelser og ikke minst et løfte om en sentral rolle og mye spilletid. Foto: Gustau Nacarino, Reuters/Scanpix
VRAKET ENGLAND: Eidur Gudjohnsen kunne valgt en retur til England, men valgte til slutt Monaco på grunn av gode økonomiske betingelser og ikke minst et løfte om en sentral rolle og mye spilletid. Foto: Gustau Nacarino, Reuters/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

REYKJAVIK (Dagbladet.no): Eidur Gudjohnsen forlot Barcelona rett før overgangsvinduet stengte. Mange trodde islendingen ville finne veien tilbake til England, der spesielt West Ham virket sannsynlig.

Men den tidligere Chelsea-spissen endte i stedet opp i Monaco.

- Var Monaco førstevalget ditt?

- Jeg tok de alternativene jeg hadde og la dem foran meg. Da så jeg at Monaco ga meg et godt tilbud både økonomisk og fotballmessig, sier Gudjohnsen til Dagbladet.

- Vil spille merDet er viktig for ham å få spilletid. I Barcelona har kampen om plassen gjort at det har blitt mange kamper på benken.

- Etter hva jeg har forstått, får jeg en sentral rolle på laget. Det er det viktigste nå, fordi jeg føler at jeg ikke har spilt regelmessig nok de tre siste årene, til tross for at jeg har fått min andel kamper. Jeg ønsker å spille flere kamper hver sesong, sier 30-åringen.

Fra før av har han spilt i Nederland (PSV), England (Bolton, Chelsea) og altså nå sist Spania.

- Betydde det noe å komme til et nytt land?

- Ja, jeg tror mange som følger med på fotball ventet at jeg skulle ta den enkle veien å dra tilbake igjen til England. Engelsk fotball har vært en viktig del av min karriere. Jeg var der i åtte år, men nå er det et avsluttet kapittel. Selv om man aldri skal si aldri, legger han til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer