- England er et drittlag

Joey Barton fyrer løs mot Three Lions.

 SLENGER MED LEPPA:  Queens Park Rangers Joey Barton har aldri vært redd for å si det han mener. Nå retter han et real sleivspark mot det engelske landslaget. Foto: REUTERS / Paul Hackett
SLENGER MED LEPPA: Queens Park Rangers Joey Barton har aldri vært redd for å si det han mener. Nå retter han et real sleivspark mot det engelske landslaget. Foto: REUTERS / Paul HackettVis mer

Det engelske fotballlandslaget leder gruppa, men risikerer fortsatt å måtte holde seg hjemme under neste års VM i Brasil.

Før de to siste kampene har engelskmennene 16 poeng, ett foran Ukraina og Montenegro, mens Polen lurer bak med 13 poeng.

QPR-spilleren Joey Barton (31) fikk med seg én kamp for det engelske landslaget i 2007, og har aldri vært spesielt redd for å si hva han mener.

Nå går han kraftig ut mot det engelske landslaget, og medienes behandling av spillerne.

- England er et drittlag for tiden. Vi har ikke store spillere. De blir fortalt at de er i verdensklasse, at de er fantastiske, men de spiller bare med glimrende utlendinger, sier han ifølge Telegraph.

Han kritiserer også nivået på treninger i England, og sier følgende om Manchester Uniteds nylig pensjonerte manager Alex Ferguson:

- Han hadde ikke kunne lede en treningsøkt selv om det sto om livet. Han kunne knapt sette ut kjeglene, sier Barton.

(NTB)