England flyr mot Sør-Afrika

Akrobatisk 4-0 seier mot Kasakhstan.

LUFTIG SVEV: Wayne Rooneys 0-3 scoring var av det luftige slaget. England flyr høyt etter den sjette strake seieren i kvalifiseringen, og er mer eller mindre klare for VM etter at Kroatia snublet på hjemmebane mot Ukraina. Foto: SCANPIX/AP Photo/Sergey Ponomarev
LUFTIG SVEV: Wayne Rooneys 0-3 scoring var av det luftige slaget. England flyr høyt etter den sjette strake seieren i kvalifiseringen, og er mer eller mindre klare for VM etter at Kroatia snublet på hjemmebane mot Ukraina. Foto: SCANPIX/AP Photo/Sergey Ponomarev Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Kasakhstan - England 0-4.England lot clutchen slure i 40 minutter før de omsider fikk spillet i gir mot Kasakhstan, men da gikk det til gjengjeld alt for fort for vertene i Almaty.

Fabio Capellos menn hadde en imponerende åpning på kvalifiseringsspillet sist høst og tok så definitivt opp tråden etter litt startvansker i kasakhenes tidligere hovedstad.- Jeg er veldig tilfreds. I begynnelsen av kampen spilte de bra og presset oss bakover. Vi var både klar over det og forberedt på det. Når man spiller mot et lag som ikke er på samme nivå, vet man at de vil falle i prestasjonen om man skulle få et mål, sier Capello etter firemålsseieren, og hadde så rett, så rett i sine forutanelser.«Dark horse»Den italienske ringreven ble hentet inn av FA-toppene i Soho Square etter Steve McClarens mageplask mot Kroatia på Wembley i den siste kvalifiseringskampen til EM i Østerrike og Sveits, og så langt tyder ingenting på at kravstore engelskmenn går glipp av sitt andre mesterskap på rad.

Capello har vist seg både tilliten og lønningsposingen verdig og virker å ha skapt en seiersmaskin, som begynner å minne om en «dark horse» foran neste års VM-sluttspill på Afrikas sørspiss.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer