Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

England forsvarte Ashes-trofeet

Avgjorde i fjerde kamp mot Australia.

SEIERSDANS: De engelske cricketspillerne sto for en tilsynelatende forhåndskoreografert seiersdans da Australia ble slått i den fjerde av fem testkamper. Dermed forsvarte engelskmennene Ashes-trofeet de vant i fjor. Foto: SCANPIX/AP Photo/Andrew Brownbill
SEIERSDANS: De engelske cricketspillerne sto for en tilsynelatende forhåndskoreografert seiersdans da Australia ble slått i den fjerde av fem testkamper. Dermed forsvarte engelskmennene Ashes-trofeet de vant i fjor. Foto: SCANPIX/AP Photo/Andrew Brownbill Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

England vant den fjerde cricketlandskampen mot Australia og forsvarte dermed Ashes-trofeet.

Engelskmennene leder 2-1 etter fire av fem kamper (uavgjort i første kamp) og får dermed reise hjem fra Australia med trofeet for første gang siden 1986-1987.

England trengte bare å vinne en av de to siste kampene, eller unngå tap i begge, for å beholde Ashes-trofeet.

Etter at den første kampen i Brisbane endte uavgjort, tok England kommandoen med seier i kamp to. Australia slo tilbake i tredje kamp, men England tok seieren i den fjerde. Australia kan fortsatt utligne med seier i siste kamp, men trofeet havner uansett tilbake i England.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!