England frykter heten - Frankrike har iskaldt våpen

- 1-0 til dere, sier Roy Hodgson.

ISVESTER: Philippe Mexes og Karim Benzema kjøler seg ned etter trening i helga. Varmen i Donetsk bekymrer franskmennenes motstandere England - eller det vil si, i hovedsak engelsk presse. Foto: SCANPIX/AFP/FRANCK FIFE
ISVESTER: Philippe Mexes og Karim Benzema kjøler seg ned etter trening i helga. Varmen i Donetsk bekymrer franskmennenes motstandere England - eller det vil si, i hovedsak engelsk presse. Foto: SCANPIX/AFP/FRANCK FIFE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• EM PÅ DAGBLADET.NO: For 179 kroner kan du kjøpe tilgang til 10 av EM-kampene, som vises i Fotballstudio. Kjøp abonnement her!

(Dagbladet): Varme er kanskje ikke det første du tenker på når du hører Donetsk og Ukraina, men nettopp hetebølgen ser ut til å ha blitt den britiske pressens hovedfokus i oppkjøringen til kampen mellom England og Frankrike i byen.

Det er nemlig 30 grader og skyfri himmel øst i Ukraina, og dermed må Roy Hodgson svare på spørsmål om hvordan spillerne hans vil tåle forholdene. Men manageren er ikke så lysten på å bruke tid på ting han ikke får gjort noe med.

- Til syvende og sist er det likt for begge lagene. Vi må se på spillet vårt og hvor bra vi kan spille. Lag som er gode til å holde ballen i gang, holde ballen i laget, vil spare litt krefter, sier Hodgson, ifølge Guardian.

Spesialvester Det skremmer visst også engelskmennene at Frankrike har vært i Donetsk siden onsdag, mens England fløy inn fra Krakow.

I tillegg har Frankrike tatt i bruk spesiallagde isvester, som de skal bruke under trening, før kampen og i pausen, for å takle varmen bedre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer