England gruses og Rooney ser rødt

Sats sparepengene dine nå.

Fotballfans som er møkklei av hypen rundt tenåringssensasjonen Wayne Rooney og det engelske landslaget, har fått bookmakeren Victor Chandler til å introdusere et nytt spilleobjekt: Tipp på at England ryker i torsdagens kamp mot Portugal, og at Wayne Rooney blir utvist.

- De fleste av forespørslene om et slikt spill kommer fra Skottland, men folk må mer enn gjerne sette pengene sine på at noe slikt skjer, sier Ian Marmion fra bookmakerfirmaet.

Skulle det slå til, får spillerne igjen 33 ganger pengene sine.

Roses overalt


Det er lett å forstå at skottene, som langt fra har et like hjertelig forhold til England som vi har til våre svenske og danske naboer, har fått nok. Nesten daglig bringer de engelske avisene nye Rooney-hyllester, og senest i dag står selveste Pelé fram i
The Sun og sier at sammenligningene mellom han selv og Rooney slett ikke er bak mål.

- Med hans ekstreme ferdigheter både med og uten ball, er jeg sikker på at England kan gå langt i årets EM, uttaler Pelé.

<B>DEN STORE HELTEN:</B> Wayne Rooney er konge i England, men skottene håper han blir utvist i neste kamp. Og Rooney har vist agressive takter tidligere - her i duell med Jamie Carragher på treningsfeltet.