Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- England hadde flaks

Oliver Kahn terger Fotball-England foran kveldens møte med Manchester United: Bayern-keeperen mener England hadde flaks da de vant 5-1 over Tyskland i september.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter at engelskmennene har gått med nesene høyt hevet siden 5-1 i München 1. september. Nå forsøker Oliver Kahn, mannen som hentet ballen ut av maskene fem ganger, å sette ting i perspektiv.

Englands førstetabloid The Sun refererer indignert Kahns vurderinger av det han mener var et «sprøtt en-gang-i-livet-resultat».

- You Kahn't be serious, skriver The Sun i en undertekst til et bilde av Bayern og Tysklands keeperhelt.

Kahn påpeker - eller skryter, som The Sun sier - at dette er den eneste gangen Beckham har skapt trøbbel for engelsk fotball.

Kahn kommenterte landskampen da engelsk presse ville vite hvor psykologisk nedbrutt han er etter en fotballkamp for over to og en halv måned siden.

- Jeg hadde glemt det hele i løpet av tre dager. Det betyr ingenting nå, jeg tenker ikke en gang på det, sier Kahn.

Men han husker fortsatt hva som skjedde, og mener det var maks uttelling for England, og maks uflaks for Tyskland.

- Det var en dag da alt klaffet for Michael Owen og England, mens vi var ekstraordinært uheldige. Når det andre laget har all flaksen, er det ingenting du kan gjøre med det.

- Vi ledet 1-0, spilte bra og Sebastian Deisler hadde en stor sjanse til å gjøre 2-0. Vi misset på den, og deretter gikk alt galt.

Kahn kan heller ikke dy seg for å love engelskmennene hevn:

- Det vil ikke skje igjen. Nå er vi begge i VM-sluttspillet og vi vil vise dere hvor gode vi egentlig er.

Hele Norges coronakart