- England har det dårligste laget de noensinne har hatt

Og Arild Stavrum liker fortsatt ikke Carroll. Se «EM-feber»!

Følg kveldens kamper i Fotballstudio. England - Ukraina (20.45), Frankrike - Sverige (20.45)

(Dagbladet): I kveld avgjøres skjebnen i den siste gruppa i EM.

Gruppeleder Frankrike møter et Sverige som står med null poeng, og som kommer til å gi alt for å få noe å ta med seg hjem fra mesterskapet. England møter vertsnasjon Ukraina.

Og for «Three Lions» er Wayne Rooney endelig tilbake på banen. Kaptein Steven Gerrard lover at Manchester United-spissen klør etter å spille.

Trener Roy Hodgson har varslet at Rooney er med fra start, til tross for at både Danny Welbeck og Andy Carroll har funnet nettmaskene i de to første gruppespillkampene. Vi viser et klipp hvor Hodgson begrunner uttaket.

Dagens gjest i «EM-feber» er tidligere fotballspiller Arild Stavrum.

Før mesterskapet i Polen og Ukraina kom BBC-dokumentaren «Stadiums of Hate» med rystende bilder av en rasismekultur på tribunen i de to vertsnasjonene. Det førte til at eks-fotballspiller Sol Campbell oppfordret folk til å bli hjemme og se mesterskapet på TV - i frykt for å dra dit og bli sendt hjem i en kiste. Nå ønsker engelske fans vise at Campbell tok feil, og at de er godt tatt imot av ukrainerne.

Arild Stavrum er også Tottenham-supporter. I forrige uke sparket klubben trener Harry Redknapp, og er nå på jakt etter en arvtager. Ryktene skal ha det til at Frankrikes landslagstrener Laurent Blanc for øyeblikket er den heteste kandidaten. Vi sjekker med Stavrum hvem han ønsker som ny manager på White Hart Lane.