England har forelsket seg i Ødegaard: - Han er forbannet talentfull

Hyller nordmannen.

(Dagbladet): I går laget den engelske avisa Daily Mail en stor sak på at Martin Ødegaard snakket med både Liverpool og Manchester United før han signerte for Real Madrid.

I dag er det kollegene i The Mirror som velger å gi det norske vidunderbarnet god spalteplass på deres nettside.

Den engelske avisen har gjort et stor nummer ut av hvordan Ødegaard rundlurte Southamptons sideback Matt Target i U21-landskampen mellom Norge og England på mandag.

- Martin Ødegaard viser sine frekkeste triks mot England U21, skriver The Mirror - åpenbart svært fascinert over endelig å se det mye omtalte stortalentet i aksjon.

- Han er er forbannet talentfull. Klippet hvor han dribler Targett, eksemplifiserer hvilken kreativitet og hvilke ferdigheter han besitter. Tenk hvor han er om fem år, skriver avisen videre.

Edruelig Selv om 16-åringen tydeligvis imponerte engelskmennene stort, var Ødegaard selv bare middels fornøyd med prestasjonen.

- Jeg synes jeg spilte en grei kamp. Det var et par ganger der jeg leter etter muligheten for å skyte og ikke finner den. Det er irriterende, sa Ødegaard til Dagbladet etter kampen.

- Jeg lette mange ganger for å finne en åpning. Det er ting jeg vil utvikle - å ha egenskapen der jeg bare kan dunke ballen inn.

Vil spille Champions League til høsten I et intervju med Dagbladet før landskampene mot Kroatia og England U21, uttalte Real Madrid-talentet at han føler både han og resten av det norske landslaget har tatt steg.

- Ja, det synes jeg. Spillerne har blitt eldre og mer voksne. Vi blir bare bedre og bedre, uttalte Ødegaard.

Han håper å vise seg mer frem utover høsten - helst på A-landslaget og for Real Madrid i Champions League.

Ødegaard er nemlig med i storklubbens Champions League-tropp.

- Det viser at de har tro på meg. Det hadde vært en drøm å få spille der i høst. Det er klart det er stort. Jeg må bare jobbe hardt videre, så avgjør treneren om jeg fortjener å få sjansen, sier Ødegaard.

- Jeg håper også å få spille mer på A-landslaget. Jeg vil jo ikke sitte på benken. Jeg vil bidra. Samtidig er jeg veldig glad for at de som har spilt, har gjort det så bra.