<strong><b>&lt;b&gt;FERDIG:</strong>&lt;/b&gt; England-trener</b> Roy Hodgson valgte å si opp like etter sjokkexiten. Foto: REUTERS/Yves Herman/NTB Scanpix
<b>FERDIG:</b> England-trener Roy Hodgson valgte å si opp like etter sjokkexiten. Foto: REUTERS/Yves Herman/NTB Scanpix Vis mer

England i sjokk: - Det verste tapet i vår fotballhistorie

Engelske medier kan ikke skjønne hva som traff dem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• England - Island 1-2 (1-2)

(Dagbladet): «Lille» Island sjokkerte England ved å snu kampen i løpet av få minutter etter Rooneys tidlige straffescoring.

Engelskmennene klarte aldri å hente seg inn igjen etter sjokket, og er dermed ute av EM nesten før det har startet.

Det har fått engelsk presse til å kvesse klørne.

Gary Lineker kaller exiten «det verste tapet i vår historie» på Twitter. Det synet deler flere engelske journalister.

Det var også bred enighet om at Roy Hodgson nå er ferdig som landslagstrener etter sjokktapet.

Hodgson slutter i jobben etter sjokktapet mot Island

«Wow. Wowowowooww. Wow. Wowowoowwowoww. Jeg kan ikke tro det. Det var mer enn flaut. Det er folk som våkner opp uten sko, med en melding fra sjefen om at de har fått sparken og et tomt minne fra kvelden før som har hatt en mer suksessfull kveld», skriver den engelske avisa The Telegraph i sitt livestudio.

«For andre gang denne uka opplever England en exit fra Europa. De har vært forferdelige i dag og fortjente i det hele å tape. Hatten av for Island. De er et begrenset lag, men spilte på sine styrker og fortjente seieren», skriver The Guardian.

«Den ultimate ydmykelsen», skriver tabloide Daily Mail.

«Pinlig exit», skriver The Independent.

«Den umiddelbare reaksjonen for de fleste er et fullstendig sjokk over hvor forferdelige England har vært i kveld. Hodgson vil garantert få sparken etter en ny elendig turnering. Dersom det har vært et verre øyeblikk i engelsk fotball er det vanskelig å huske det nå», skriver tabloide Daily Mirror.

Det skulle vise seg å stemme, for på pressekonferansen etter kampen fortalte Hodgson at han går av som trener med umiddelbar virkning.

Han skal ifølge BBC ha takket pressen for støtten før han forlot podiet etter talen.

The Times-journalist Henry Winter skriver at det engelske fotballforbundet insisterer på at Hodgson selv skrev avskjedstalen i garderoben etter kampen.

Vi mistenker at engelske medier vil være enda mer nådeløse etter hvert som tapet virkelig synker inn.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer