GIFTBEGER: Tottenham-manager Harry Redknapp innrømmer at det blir vanskelig å takke nei til jobb som engelsk landslagssjef, men sier jobben er som å drikke av et giftbeger. Foto: Reuters / Philip Brown
GIFTBEGER: Tottenham-manager Harry Redknapp innrømmer at det blir vanskelig å takke nei til jobb som engelsk landslagssjef, men sier jobben er som å drikke av et giftbeger. Foto: Reuters / Philip BrownVis mer

- England-jobben er som å drikke av et giftbeger

Men Redknapp sier det vil være vanskelig å si nei til England.

Tottenham-manager Harry Redknapp innrømmer at det blir vanskelig å takke nei til jobb som engelsk landslagssjef, men sier jobben er som å drikke av et giftbeger.

Redknapp avviser at noen fra Englands fotballforbund har tatt kontakt med ham om jobben som blir ledig når Fabio Capello gir seg etter EM neste år. 64 år gamle Redknapp er spillselskapenes favoritt til jobben.

- Jeg prøver ikke å løfte fram mitt kandidatur til jobben, men uansett hvem som får tilbud om jobben, så fremt de er engelske, vil ha problemer med å si nei til sitt eget land, sier Redknapp.

Han har tidligere vært manager i blant annet Bournemouth, Portsmouth og West Ham.

- Jeg har ikke hørt noe om dette fra noen, så jeg vil fortsette som før i jobben min og se hva som skjer. Du vet aldri hva som dukker opp i fotballen. Du vet aldri hva som venter rundt neste sving. Jeg har aldri snakket med Daniel (Levy, Tottenhams formann) om England. Det er mange andre som kan gjøre jobben, sier Redknapp.

Neste oppgave for Tottenham er møtet med Liverpool i helgen.

(NTB)