SVAK FORESTILLING: Irlands Daryl Murphy (t.h) og Englands Phil Jones var ikke med på å underholde tilskuerne. Foto: AP Photo/Peter Morrison/NTB Scanpix
SVAK FORESTILLING: Irlands Daryl Murphy (t.h) og Englands Phil Jones var ikke med på å underholde tilskuerne. Foto: AP Photo/Peter Morrison/NTB ScanpixVis mer

England-kamp var så kjedelig at produsenten sa unnskyld

- Det var en sløsing av ettermiddagen.

(Dagbladet): Noen 0-0-kamper i fotball er underholdende til tross for at det ikke blir noen mål. Det er ikke bare målprotokollen som krydrer en fotballkamp.

Men dagens kamp mellom England og Irland inneholdt ikke mye krydder, skal vi tro engelske medier.

ITV Football, som sendte kampen, gikk ut og beklaget på Twitter da kampen ble blåst av (se til høyre i artikkelen).

Kan få trøbbel Etterpå skulle ITV føre opp fem ting vi hadde lært fra kampen, noe som er populært i engelsk media. Men i stedet for å skrive noe, lot kanalen punktene være blanke.

Ifølge Daily Mail risikerer nå ITV etterspill av det engelske fotballforbundet (FA) etter meldingene.

Irland hadde bare ett fattig skudd på mål i kampen, mens «Three Lions» på sin side hadde tre skudd innenfor stengene.

Tidligere Manchester United-spiller Paul Scholes var ekspert for ITV. Han hadde ikke mye fint å si om dagens forestilling.

- Det var mangel på kvalitet. Det var en sløsing av ettermiddagen. Det var en slutt på sesongen som ikke var verdt noe, sier Scholes ifølge The Independent.

- Vil ikke se den i opptak England har vært involvert i noen kjedelige kamp opp gjennom årene, men ifølge flere på sosiale medier tok dagens kamp kaka. England-sjef Roy Hodgson ble også sett gjespende på benken i løpet av 90 minutter med trilling av ball.

Fotballlegenden Gary Lineker fikk også med seg hva som ble sagt om kampen.

- Jeg mistet kampen da jeg var på vei hjem fra Berlin (etter Champions League-finalen journ.anm.). Jeg tror ikke jeg vil se den i opptak, skrev Lineker på Twitter.