England-kampen i fare for Berget

Måtte sy etter smellen i går.

 SMELL:  Jo Inge Berget fikk seg en skikkelig smell i kampen mot Israel i går kveld. Heldigvis slapp ha unna hjernerystelse, men England-kampen kan likevel være i fare. I dag fikk spilleren slappet av på stranda i Tel Aviv. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
SMELL: Jo Inge Berget fikk seg en skikkelig smell i kampen mot Israel i går kveld. Heldigvis slapp ha unna hjernerystelse, men England-kampen kan likevel være i fare. I dag fikk spilleren slappet av på stranda i Tel Aviv. Foto: Erlend Aas / NTB scanpixVis mer

TEL AVIV (Dagbladet): Jo Inge Berget er ikke meldt spilleklar til kampen mot England etter hodesmellen han pådro seg i 2-2-kampen mot Israel i går kveld.

Berget måtte til sykehus for å sy etter kampen, men slapp til alt hell unna hjernerystelse.

Stingene gjør likevel at angriperen kan miste det viktige møtet med engelskmennene.

Legenes avgjørelse - Vi må se an hvordan det gror, og ta en ny kontroll nærmere kampen. Hadde den vært i kveld kunne han ikke spilt, sier landslagslege Geir Andreassen til Dagbladet.

Berget selv sier han er glad for at det ikke ble påvist noen hjernerystelse, og mener han er klar for kamp. Det blir likevel legene avgjørelse.

- Siden det ikke er snakk om hjernerystelse håper jeg å kunne spille mot England. Det handler litt om hvordan jeg føler meg. Jeg er ikke klar torsdag eller fredag, men vi får håpe, sier Berget til NTB.

I dag har spissen levd slaraffenlivet på stranda. Det har gjort underverker for formen.

- Jeg ser mye bedre ut nå. Allerede i går kveld følte jeg at det gikk bedre. Jeg var veldig groggy da det skjedde og hadde fått meg en god trøkk. Jeg var litt satt ut av alt blodet og følte meg ikke helt i hundre, men litt må vi tåle, sier den tidligere Strømsgodset-spilleren til NTB.

Ellers meldes troppen å være frisk på stranda utenfor spillerhotellet i Tel Aviv, Thomas Rognes magetrøbbel har også sluppet taket.

Norge møter England lørdag. Engelskmennene åpnet EM med tap mot Italia.