England mobber Chelsea

Chelseas superstjerner hånes etter Viking-tapet. - De ble slått av et lag som ville slitt i de lavere engelske divisjonene, skriver ei avis.

Samtlige engelske aviser mobber Chelsea i dag. De er

The Guardian som hevder at Viking holder kvalitet som en engelsk bakgårdsklubb, men avisa fremhever også at Viking-gutta «slåss som krigere» i går kveld.

- Chelsea må lete helt i utkantene av Europa for å finne et et sted det er mer ydmykende å tape, skriver avisa.

The Sun

kaller trener Claudio Ranieri og storstjernene «flopper» etter at Chelsea for tredje år på rad røyk ut av Uefa-cupen mot en forventet svakere motstander.

- Chelsea var tre minutter unna å slite seg videre på et sted som kalles Roga Land og mot et lag som inneholder Premiership wannabes og en deltids klassisk pianist.

Vraket i United

Det er finske Peter Kopteff som er pianisten hos Viking, og avisa legger også vekt på at tomålscorer Erik Nevland har ei fortid i Manchester United.

- For å gjøre saken verre: Spilleren som ødela for Chelsea ble vraket av Alex Ferguson.

The Times

starter med følgende tittel i dag: «Chelsea sverdhugget under Viking-raid».

- Det er blitt en trend for londonklubben å prestere dårlig mot lag de egentlig skal knuse, skriver avisa.

Daily Mirror

er mest opptatt av hvor mye penger den den økonomisk hardt pressede klubben i London taper. Ifølge avisas beregninger koster det styreformann Ken Bates 81 mill. kroner å ryke ut av e-cupen.

Nevland erter Chelsea

Nyhetsbyrået PAs sitater fra Erik Nevland er godt stoff på mange engelske nettsteder i dag. Nevland slakter de engelske guttas kampvilje mot siddisene.

- Kanskje de kan lære litt av oss om innsatsvilje, da ville de sikkert plukke mer poeng i Premier League også. Jeg skal ikke fortelle Chelsea hvordan de bør spille, jeg er bare lykkelig for oss, sier Viking-helten.

(Dagbladet.no)

<B>TOMÅLSHELT:</B> Erik Nevland snurret rundt med Greame Le Saux og Chelsea-spillerne i går kveld.
<B>SJOKK I CHELSEA:</B> Chelsea-spiss Gianfranco Zolas skuffelse er sportsoppslaget i The Sun i dag.