Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

England møter Brasil i Qatar

Capello vil måle nivået.

PREMIER LEAGUE-MØTET: Manchester City- og Brasil-spiss Robinho får bryne seg mot England-kaptein John Terry når landslagene møtes. Foto: AP
PREMIER LEAGUE-MØTET: Manchester City- og Brasil-spiss Robinho får bryne seg mot England-kaptein John Terry når landslagene møtes. Foto: AP Vis mer

|||

England skal spille landskamp mot Brasil i Doha i november.

Englands Fotballforbund (FA) opplyste onsdag at lagene møtes i Qatar 14. november.

- Det er viktig for oss å spille mot et lag som Brasil. Ved å spille mot de beste vil vi forstå hvilket nivå vi må være på, sier landslagssjef Fabio Capello.

- Vi har spilt mot Spania, Nederland, Tyskland og Frankrike, som er noen av verdens beste lag. En av fordelene med at vi sikret VM-plassen mot Kroatia, er at vi kan begynne med planleggingen av VM. Denne kampen er en del av planene våre, forteller Capello.

Både England og Brasil er allerede klare for VM-sluttspillet i Sør-Afrika neste år. England har vunnet VM én gang, mens Brasil har fem titler. (NTB-AFP)

BRASIL-STJERNE: Kaka blir en god målestokk for England. EPA/BALLESTEROS
BRASIL-STJERNE: Kaka blir en god målestokk for England. EPA/BALLESTEROS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media