England-nei fra Mourinho og O\'Neill

Favorittene ute.

(Dagbladet.no): Allerede i timene etter Steve McClarens avskjed i går ble José Mourinho og Martin O\'Neill utropt til bookmakerfavoritter.

I dag skriver britiske aviser at ingen av dem ønsker å bli Englands neste landslagssjef.

Nordirske O\'Neill er John Carews manager i Villa. Den jobben ønsker han å beholde en god stund til, skriver The Times. Trolig kommer det en pressemeldling fra Villa i dag, på tross av at O\'Neill egentlig ikke å ønsker å kommentere en stilling han ikke er tilbudt.

Jose Mourinho er fortsatt arbeidsledig etter Chelsea-exiten. En ny klubbjobb frister mer enn oppgaven som landslagstrener, skriver BBC.

Portugiseren føler imidlertid med engelskmennene, ballnasjonen er ute av et stort mesterskap for første gang på 14 år.

- Uten dem blir ikke turneringen like bra. Det er synd at toppspillere som Gerrard, Terry, Lampard, Cole og Ferdinand ikke får være med, sier Mourinho.

Verken Mourinho eller O\'Neill er engelskmenn, det var heller ikke McClarens forgjenger Sven-Göran Eriksson.

- Nasjonaliteten trenger ikke å bety noe, sier FA-direktør Brian Barwick.

UTE, UTE, UTE: Et bookmakerfirma presenterte sine England-favoritter i går. I dag skal både Mourinho, O\'Neill - og Sam Allardyce - ha meldt fra at de ikke er interesserte.
UTE, UTE, UTE: Et bookmakerfirma presenterte sine England-favoritter i går. I dag skal både Mourinho, O\'Neill - og Sam Allardyce - ha meldt fra at de ikke er interesserte. Vis mer