- England neste

Gabriel Batistuta nikket inn Argentinas vinnermål mot Nigeria. - Nå venter England. Det blir en tøff kamp, en klassiker, sier Juan Veron.

Det første målet i Dødens gruppe kom på en dødball etter 63 minutter. Batistuta utnyttet det som så ut til å være et innøvd cornertrekk hos Argentina. Juan Sebastian Veron slo høyt mot bakerste stolpe, der Batistuta kom inn i stor fart og steg over de fysisk sterke nigerianerne.

- Batistuta har ventet lenge på dette VM og fortjener ros for den jobben han la ned, sier Veron.

Argentina forsøkte cornertrekket flere ganger, og hver gang var det Batistuta som kom høyest. Da det var spilt en drøy timet ga trekket resultat: Nigeria-back Sodje på målstreken klarte ikke å avklare Batistutas heading, og sendte den kun i nettaket.

Argentina hadde god kontroll, Dagbladet.no telte 8-0 i målsjanser. Det var også et tegn på kontroll og trygghet da Argentinas to beste spillere, Veron og Batistuta, ble tatt av banen mot slutten.

Men med spillere som Pablo Aimar og Hernan Crespo som innbyttere, går slikt an. Argentina blir vanskelig å slå i dette mesterskapet.

- Vårt første mål var å slå Nigeria og det gjorde vi. Nå venter England. Det blir helt sikkert en tøff kamp, en klassiker, sier Veron.

Fredagens kamp mellom England og Argentina er uten tvil den mest omtalte før dette sluttspillet. Samme dag møtes Nigeria og Sverige. Det er nå en kamp nigerianerne må vinne.

- Vi tapte i dag, men spillet vårt var bra, sier Nigeria-sjef Adegboye Onigbinde.

  • Dagens mål var Batistutas 56. mål på 76 landskamper. Det var samtidig hans 10. VM-mål. Bare ti spillere har scoret ti VM-mål eller mer.
SENTRAL:</B> Juan Sebastian Veron spilte en god kamp for Argentina. Her i duell med Julius Aghahowa.
HØYEST: Flere ganger var Gabriel Batistuta høyest i feltet etter dødballer fra Veron. Slik kom også kampens eneste mål. Her er det Garba Lawal som blir knust i luftduell.