Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

England på hodet etter Rooney-skudd

Men gikk saksesparket i mål?

(Dagbladet.no): England er så til de grader på VM-tuppa akkurat nå. I dag skriver avisene spaltemetervis om at et kamera fanget inn nasjonens skadde gullgutt Wayne Rooney i går - mens han saksesparket en ball.

«Wayne Rooney fløy gjennom lufta i går, og nasjonens håp tok av sammen med ham,» skriver fotballskribenten Matt Dickinson i The Times.

Etterlengtet syn

The Times skriver videre at ingen vet om skuddet i Watford - før flyturen til Tyskland seinere i går - gikk inn eller ei.

Daily Mirrors mann i Baden-Baden hevder imidlertid å vite:

«Det er bildet hver eneste England-tilhenger har lengtet etter å se: Wayne Rooney setter en ball i nettmaskene med høyrefoten,» skriver Darren Lewis.

Rooney skal flys hjem til Manchester allerede i morgen for en mye omtalt undersøkelse av metatarsal-bruddet i høyrefoten som han pådro seg 29. april.

Sint Ferguson

NÅ SPARKER HAN FOR ENGLAND IGJEN: Wayne Rooney trikset på dagens trening i Büehlertal. I går laget han furore ved å saksesparke med den skadde foten. Den engelske VM-syken nærmer seg den terminale fasen. Foto: Reuters/Scanpix
NÅ SPARKER HAN FOR ENGLAND IGJEN: Wayne Rooney trikset på dagens trening i Büehlertal. I går laget han furore ved å saksesparke med den skadde foten. Den engelske VM-syken nærmer seg den terminale fasen. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

I Manchester sitter en etter sigende rasende Manchester United-sjef Alex Ferguson, som misliker på det sterkeste at Rooney setter neste sesong i fare med krumspring foran kameraene.

- Fergie vil ikke like tanken på at han (Rooney) hopper rundt bare dager før undersøkelsen. Det vil bli en voldsomt batalje om Rooney dersom resultatet er usikkert, sier en innside-kilde i United til Daily Mirror.

• Din mening: Kommer Rooney til å spille en viktig rolle for England, eller er de slått ut før han blir spilleklar?

England på hodet etter Rooney-skudd
SAKS: Dette sparket var alt Wayne Rooney trengte å gjøre for å skape kaos i England.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling