England reddet av Gerrard

Slo lilleputten Andorra.

England og Steve McClaren fikk trolig en liten pustepause etter at Liverpools Steven Gerrard reddet tre poeng for engelskmennene mot lilleputten Andorra.

Det så lenge tungt ut for McClarens gutter på OL-stadion i Barcelona. Ved pause sto et 0-0 før Gerrard slo til ni minutter etter sidebytte. Han fikk fluktet ballen videre i mål etter en innlegg fra Wayne Rooney.

Gerrard doblet scoringene ett kvarter før slutt, før Preston-spilleren David Nugent fastsatte sluttresultatet til 3-0 to minutter på overtid.

– De første 45 minuttene var kanskje noen av de mest vanskelige jeg har spilt for England. Fansen var ute etter oss med en gang, men vi hadde store problemer med å bryte gjennom deres tette forsvar. De hadde fem mann bak og fire på midten som gjorde vanskelig for oss, sa Gerrard.

– Men vi visste at hvis vi var tålmodige så ville sjansene komme. Det er vel ikke så godt trent som oss, og vi ville til slutt ta dem på fysikken, sa Liverpool-stjernen.

Så er spørsmålet om tremålsseieren over Andorra er nok til at de engelske tabloidene holder fred.

England holder bare fjerdeplassen i gruppe E, men er à poeng med både Israel og Russland med 11 poeng. Kroatia leder med 13.

(NTB)

GERRARD-DOBBEL: Steven Gerrard scoret to ganger da England slo Andorra. Foto: REUTERS
GERRARD-DOBBEL: Steven Gerrard scoret to ganger da England slo Andorra. Foto: REUTERS Vis mer