Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

England sjanseløse da Australia tok tilbake Ashes-tronen

Vant sin tredje strake kamp.

JUBEL OG GLEDE: Englands James Anderson (venstre) depper mens det australske laget kan feire sin første Ashes-triumf på fire år. Foto: REUTERS/Philip Brown
JUBEL OG GLEDE: Englands James Anderson (venstre) depper mens det australske laget kan feire sin første Ashes-triumf på fire år. Foto: REUTERS/Philip Brown Vis mer

Australia slo England også i den tredje Ashes-kampen tirsdag. Dermed gjenvant australierne trofeet.

Det spilles i best av fem kamper. Dermed satte Australia inn nådestøtet da de vant tirsdagens kamp med 150 poeng. I den første kampen vant Australia med 381 poeng, i den neste med 218.

England hadde vunnet tre strake Ashes-dueller. Denne gangen ble de statister.

- En fantastisk prestasjon, ikke bare i dag, men gjennom alle de tre første kampene. Se på støtten, den har vært fantastisk både på stadion og foran TV-skjermene, sa Australia-kaptein Michael Clarke.

- Det gjenstår to kamper. Vi ønsker å vinne kampserien 5-0, la Clarke til.

Engelskmennene deppet naturlig nok. - Det er tung stemning inne i garderoben. Vi har ikke vært gode nok. Mangel på ferdigheter og formsvikt kostet oss dyrt. Vi ble rett og slett utspilt, sukket kaptein Alastair Cook.

(NTB)