England slakter Robinson

Er Schmeichel junior ledig?

(Dagbladet.no): Landslagssjef Steve McClaren har irritert fotballgale engelskmenn lenge. Etter 1-2 mot erkerival Tyskland på Wembley i går er misnøyen enda større.

Men keeper Paul Robinson er dagens aller største syndebukk.

Spurs-keeperen vippet ballen ut rett i et tysk bein på utlikningen til 1-1, og får følgende sluttattest i The Independent i dag: «England leter etter ny førstekeeper».

«Are you Lehmann in disguise?» spørs Daily Mirror, mens The Sun slår fast at England er søppel.

- Jeg var uheldig på to punkter. Først at ballen ble slått mot krysset fra dødlinja, så at at ballen endte direkte hos deres spiller. Folk har ingen medlidenhet med meg og du kan forstå hvorfor. Det gjør vondt i kveld, sier Robinson.

- Om jeg er bekymret for plassen min? Ja, helt klart. Jeg er skuffet over min egen innsats.

Robinson får ingen støtte fra McClaren heller, annet enn at pausebyttet med Pompey-keeper David James var planlagt.

- Jeg kan ikke si noe om keeperne, eller hva som skjer om to-tre uker, sier McClaren og henviser til Englands nøkkelkamper i EM-kvalifiseringen i høst.

GAVEPAKKE: Her er Paul Robinson på vei til å dytte ballen ut i beina på Kevin Kuranyi, som scoret tyskernes første mål på Wembley. Foto: Scanpix/Ap
GAVEPAKKE: Her er Paul Robinson på vei til å dytte ballen ut i beina på Kevin Kuranyi, som scoret tyskernes første mål på Wembley. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Britiske aviser vil gjerne spekulere, både The Sun og Daily Mirror spør seg i dag om Kasper Schmeichel, sønn av legenden Peter, kan spille for England i framtida.

Det engelske fotballforbundet skal allerede ha forhørt seg hos 20-åringen.

Stortalentet sto i mål for det danske U21-landslaget mot Norge i går. Britene føler seg sikre på at han kan spille for Englands A-landslag, siden han er oppvokst i Storbritannia og ennå ikke har debutert for Danmarks A-landslag.

Lysluggen har holdt nullen i tre kamper for Manchester City denne sesongen, innsatsen har fått Svennis til å droppe planer om keeperkjøp. Nå kan dansken bli tatt ut for Englands U21-landslag ved neste korsvei.

SCHMEICHEL-JAKT: Her stopper Kasper Schmeichel et skudd fra det norske U21-landslaget. Nå vil England verve 20-årignen til sitt landslag.