Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

England-spiller innrømmer sex med mindreårig jente

Møtte i retten.

I RETTEN: Premier League-profilen Adam Johnson møtte i Bradford Crown Court tiltalt for seksuell omgang med ei jente på 15 år. Her ankommer han retten med kjæresten Stacey Flounders. Foto: NTB Scanpix
I RETTEN: Premier League-profilen Adam Johnson møtte i Bradford Crown Court tiltalt for seksuell omgang med ei jente på 15 år. Her ankommer han retten med kjæresten Stacey Flounders. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Premier League-spilleren Adam Johnson (28) fra Sunderland innrømmer et tilfelle av seksuell omgang med ei mindreårig jente. Det melder blant annet Independent i ettermiddag.

Johnson var tiltalt på tre punkter.

Sunderland-profilen ble arrestert i mars etter å ha blitt anklaget for å ha hatt sex med en 15 år gammel jente. Han erklærte  seg ikke skyldig.  Fotballspilleren ble først suspendert av Sunderland under etterforskningen, men kom tilbake og var med på å sikre lagets plass i Premier League forrige sesong.

Etter en ny runde i retten - i Bradford Crown Court - har Johnson nå erkjært seg skyldig på ett av tiltalepunktene. Han innrømmet også å ha utnyttet offeret følelsesmessig.

Adam Johnson har spilt 19 kamper i Premier League denne sesongen.

Johnson har spilt 12 kamper for det engelske landslaget.

Han kom til Sunderland i 2012, og før det var han i Middlesbrough og Manchester City. Johnson scoret ett mål da Sunderland spilte 2-2 mot Liverpool i helga.