Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

England-stjerne slått ned på nattklubb

Chelsea og Arsenal feiret.

(Dagbladet.no): Fotballspillere er glade gutter. I går natt var en hel gjeng av dem ute og feiret på nattklubben Embassy i bydelen Mayfair i London.

Wayne Bridge dro hjem med kuttskader og blåmerker i ansiktet, skriver BBC Sport.

Chelsea-backen festet med både Chelsea- og Arsenal-spillere. I løpet av kvelden på den eksklusive nattklubben oppsto det klammeri. Ambulanse ble tilkalt kl. 02 i natt, men 25-åringen avslo behandling.

Bridge var utleid til Fulham sist sesong, etter en rekke skader i Chelsea. Han er fortsatt klubbens spiller og ble tatt ut til Englands VM-tropp i går.

Festen på nattklubben var privat, og John Terry skal også ha vært der. Ifølge Chelsea-kapteinens agent dro han hjem før bråket begynte.

Tre menn ble arrestert etter slåsskampen. Én er siktet for overfall, to andre er siktet for rasistiske uttalelser. Alle tre er løslatt mot kausjon.

Ingen av de arresterte er fotballspillere.

PÅ DYPT VANN: Wayne Bridge havnet i trøbbel på nattklubb i natt. Her for Fulham mot Sunderland i april. Foto: Scanpix/Epa
PÅ DYPT VANN: Wayne Bridge havnet i trøbbel på nattklubb i natt. Her for Fulham mot Sunderland i april. Foto: Scanpix/Epa Vis mer
ENGLAND-BACK: Wayne Bridge konkurrerer med Ashley Cole om plassen på venstrebacken for England i VM-sluttspillet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling