- England-stjerner spilte om millioner

Sven Göran Erikssons VM-tropp skal ha spilt kort med kjempeinnsatser under sluttspillet i Japan.

I helga sto Chelseas Eidur Gudjohnson fram med sine gamblingproblemer. Nå tyder det meste på at han ikke er den eneste i Premier League.

I dag hevder den tidligere Chelsea- og Aston Villa-spissen Tony Cascarino at spillegalskap herjer den engelske landslagstroppen.

Iren navngir ingen, men forteller til

The Sun

at én spiller pådro seg spillegjeld på omlag 350 000 kroner i løpet av turneringen.

- Spillerne hadde en oversikt på hvem som vant og tapte i løpet av turneringen, og på flyet tilbake måtte en av dem, et stort navn, skrive ut en sjekk på over 30 000 pund, sier Cascarino.

Den tidligere Irland-angriperen er selv en erklært gambler, og han advarer stjernespillerne mot å fortsette den ville kortleken.

- Gambling ødelegger ikke kroppen din som alkohol, men den påvirker hodet ditt. Gambling øker voldsomt i vår kultur, og fotballspillere er ikke immune. Det er overalt i samfunnet, sier han.

De første påstandene om gamblin i England-troppen kom under Kevin Keegans tid som manager. Da skal det ha blitt satset opp mot 200 000 kroner per runde.

Seinere har Sven Göran Eriksson benektet at spillerne sitter oppe med kortstokken om natta.

- Jeg tror ikke trenerne visste, eller vet, hvor stort problemet er, sier Cascarino.

(Dagbladet.no)

MISTANKER:</B> England-spillere som Rio Ferdinand (t.v), David Beckham og Michael Owen (t.h) kan bli mistenkt for storspill etter avsløringene om gambling under VM.