Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

England-stopper til sykehus etter julelunsj

20 spillere samlet på pub.

HODEPINE: Steven Caulker måtte få medisinsk behandling etter søndagens lunsj med lagkameratene, det bekrefter QPR. Foto: REUTERS / Eddie Keogh / NTB SCANPIX
HODEPINE: Steven Caulker måtte få medisinsk behandling etter søndagens lunsj med lagkameratene, det bekrefter QPR. Foto: REUTERS / Eddie Keogh / NTB SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): For fem dager siden ga QPR-sjef Harry Redknapp klar beskjed:

Glem julebordet i år, konsentrer dere heller om det tette kampprogrammet.

- Jeg liker ikke julefester, ikke for fotballspillere, sa Redknapp til Sky Sports.

Slikt sies for døve fotballører. For søndag kveld var en god gjeng QPR-spillere i gang med det som vanskelig kan betegnes som annet enn en julefest.

Blødende kutt
Nettopp det Redknapp fryktet aller mest skjedde: Samlingen på en pub i Sørvest-London gikk over styr, da daglunsjen ble til kveldsfest.

Ifølge The Sun havnet stopper Steven Caulker på sykehus med et stort kutt i hodet. Storbritannias største avis hevder at bataljen startet da Rio Ferdinand fikk en drink sølt over seg.

Så grep Joey Barton inn som fredsmekler. Uten at det hjalp, for ifølge avisa havnet en rekke spillere i håndgemeng med  pubgjester.

Festlighetene gikk verst utover Caulker. 24-åringen med én landskamp pådro seg et blødende sår. Den tidligere Cardiff-stopperen måtte kjøres vekk for medisinsk behandling.

20 spillere
Totalt var 20 fotballspillere involvert, også noen Crystal Palace-spillere var på stedet. Mange var kledd i juleantrekk, for eksempel dekorerte gensere.

QPRs pressesjef Ian J Taylor skriver på Twitter at spillerne hadde lov til å hygge seg søndag, dagen etter 2-0 mot Burnley.

- Klubben kan bekrefte at spillerne hadde tillatelse til å gå på søndagslunsj sammen. Steven Caulker var ikke involvert i et opptrinn. Han fikk et kutt i hodet, som måtte behandles på sykehus. Han ble utskrevet samme kveld.

QPR-eier Tony Fernandes er ikke på jakt etter syndebukker i egne rekker.

- Laget er veldig sammensveiset, de spiller for hverandre. Steven Caulker falt og slo hodet sitt. Han er fin. Ingenting mer å melde, tvitrer Fernandes.