Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

England-supportere med nazisymboler

Arrestert i Frankfurt.

(Dagbladet.no): To britiske fotballsupportere fra Bolton fikk tydeligvis ikke med seg rådene fra den britiske regjeringen i forkant av VM-sluttspillet.

Til og med John Cleeses Hitler-parodi fra «Hotell i særklasse» ble frarådet den engelske horde på tyskland-tur.

De to gutta i 20-årene fra byen utenfor Manchester ble arrestert på Waldstadion søndag med SS-symboler på brystet, skriver Sky News. De hadde selv malt på nazisymbolene og stilte selvsagt i bar overkropp.

Supporterne slapp fri fra arresten etter å ha betalt en bot, men får ikke forlate Tyskland i tilfelle de må møte i retten.

Totalt ble 13 engelske fotballfans arrestert i forbindelse med balløyas åpningskamp. Det er ikke mange, med tanke på at 65 000 briter var i byen for å oppleve stemningen.

- Det var ingen større hendelser, bare litt småtteri, sier politileder Robert Shaefer i Frankfurt-politiet.

Tallet på arresterte fotbalfans fra alle land ligger på 80.

- Dette er helt normalt med tanke på at VM er et stort arrangement, sier Shaefer.

BARE TO DUMME MENN: De fleste britiske fotballfans oppfører seg bra i Tyskland, inkludert denne gjengen i Frankfurt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling