Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

England utestenges ikke

UEFA-lederen vil ikke utestenge England fra internasjonal fotball på grunn av hooligan-opptøyene.

Generaldirektør Gerhard Aigner i UEFA vedgår at engelske fotballpøbler har lagt en skygge over et ellers perfekt EM-arrangement, men mener likevel ikke at utestenging fra internasjonal fotball er den beste løsningen, melder Politiken.

- Vi må ikke utelukke verken engelske klubblag eller landslaget, for det er aldri noe problem når turneringene holdes i England. Vi må i stedet samarbeide med det engelske fotballforbundet og den engelske regjeringen, sier Aigner ifølge BBC.

UEFA truet med en utestenging av England før EM-kampen mellom Tyskland og England. Siden England ikke gikk videre i turneringen, rakk UEFA likevel ikke å gjøre ord til handling.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling