- England var ikke lenger bra for Balotelli

Ble forfulgt som Suarez, sier Mancini.

KJÆRLIGHET: Roberto Mancini sier han elsker Mario Balotelli, og avviser at det var problemer mellom dem som førte til at han solgte landsmannen til AC Milan i januar. Foto: Paul Ellis, AFP / NTB Scanpix
KJÆRLIGHET: Roberto Mancini sier han elsker Mario Balotelli, og avviser at det var problemer mellom dem som førte til at han solgte landsmannen til AC Milan i januar. Foto: Paul Ellis, AFP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Roberto Mancini avviser at det var problemer mellom ham og Mario Balotelli som førte til at han solgte spissen til AC Milan i januar.

- Vi fikk ikke så mange scoringer som vi skulle ønske fra Mario. Men jeg hadde innsett en god stund at England ikke lenger var bra for ham, sier Mancini i et intervju med Corriere dello Sport, oversatt av engelskspråklige Football Italia.

Mancini mener Balotelli ble presset ut av balløya av omgivelsene.

- Som Luis Suarez, ble han forfulgt av motstandere, dommere, offentligheten. Jeg sverger på at ingenting skjedde mellom oss, sier Mancini, som ble sparket som City-manager etter sesongen.

- Jeg elsker ham Manageren avviser også at disputten hans med Balotelli på trening i januar hadde noe med saken å gjøre.

- Jeg bestemte meg for å være med å spille fordi det var et ujevnt antall spillere. Da jeg så at Mario hadde sparket noen, ba jeg ham forlate banen. Tretti sekunders verbal konfrontasjon ble gjort til noe det ikke var, hevder Mancini.

Daily Mail publiserte bilder av de to italienerne i det som så ut som mer enn bare krangling.

Mancini sier nok en gang at han har et sterkt personlig forhold til Balotelli.

- Han er en ekstraordinær spiller. Da han var 17 år, ga jeg ham debuten hans i Inter. Jeg hentet ham til Premier League da han var 21 år. Dere vet hvilket forhold jeg har til ham - jeg elsker ham. Men han trengte å reise hjem.

- Forstår ikke Mancini sier videre at han fortsatt ikke helt har forstått hvorfor han fikk sparken av City.

- Jeg syntes jeg fortjente mer respekt for jobben jeg gjorde i Manchester City. På tre og et halvt år gjorde staben min og jeg en ekstraordinær jobb. Jeg er stolt av arbeidet mitt der. Vi gjenreiste en klubb som ikke var på øverste nivå. De ville inn i Champions League, og jeg tok dem dit. Vi slo alle de store klubbene - vi slo Mancehster United 6-1 på Old Trafford, sier Mancini.