Englands spillerforening til kraftig angrep på Gamst-slakteren

- De andre spillerne er sjokkerte.

FÅR STØTTE: Ifølge den engelske spillerforeningen PFA er Blackburn-spillerne sjokkerte etter det verbale angrepet fra klubbledelsen på Morten Gamst Pedersen før helga. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix
FÅR STØTTE: Ifølge den engelske spillerforeningen PFA er Blackburn-spillerne sjokkerte etter det verbale angrepet fra klubbledelsen på Morten Gamst Pedersen før helga. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den engelske spillerforeningen (PFA) tar nå et kraftig oppgjør med Blackburn-topp Shebby Singh etter kritikken mot Morten Gamst Pedersen i forrige uke.

Singh sammenliknet Gamsten med en pensjonist i et møte med klubbens supportere, og sa blant annet at nordmannen ikke kan løpe lenger.

Pedersen forlangte en unnskyldning, og fikk en slags sånn en. Men PFA er ikke fornøyde.

Sjokkerte - Vi deler de andre Blackburn-spillernes store skuffelse over at noen tilknyttet Blackburn Rovers kan komme med så respektløse kommentarer om en spiller som Morten Gamst Pedersen. Følelsen i spillertroppen er at de er en gruppe som støtter hverandre, og spesielt en som Morten som er så respektert i klubben og i sporten, skriver foreningen i en uttalelse på sine nettsider.

- Personangrep av denne type er aldri akseptabelt, og spillerne er sjokkerte over at noen innen klubben har funnet grunn til å komme med slik kritikk. Man kan akseptere ulike meninger om fotball, men noen i en slik ansvarsstilling bør være mer forsiktig, spesielt med tanke på hvor viktig Morten har vært for Blackburn og for Norge, fortsetter det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer