Englands spisshåp lader opp til Norge med 50 Cents dopbok

- Mye å lære, selv om det egentlig er ulovlig, sier Marvin Sordell.

LESEHEST: Bolton Wanderers-spiss Marvin Sordell leser seg opp på business før kampen mot Norge. Foto: SCANPIX/AFP / GRAHAM STUART
LESEHEST: Bolton Wanderers-spiss Marvin Sordell leser seg opp på business før kampen mot Norge. Foto: SCANPIX/AFP / GRAHAM STUARTVis mer

PETAH TIKVA (Dagbladet): Marvin Sordell fikk ansvaret for å dele spillernes følelser med pressen dagen før det viktige møtet med Norge i kveld, Bolton-spissen er en av dem trener Stuart Pearce har store forventninger til i framtiden.

Underveis fikk Sordell spørsmål om hva han bruker tida til når han ikke er på gressbanene i Israel, og 22-åringen avslører at han for tiden fokuserer på å lese 50 Cent-boka «From Pieces to Weight: Once upon a Time in Southside Queens».

- Jeg prøver å utvide horisonten og utvikle meg som person, og 50 Cent-boka er ganske interessant. Han har kommet fra ingenting, og kan lære meg mye fra et forretningsperspektiv, sier Bolton-angriperen.

Imponerende
Boka handler om rapperens vei inn i dopselgeryrket, med forsøk på å sette den handelen inn i et slags større samfunnsperspektiv.

- Selv om han solgte ting som egentlig er ulovlig, eller, er ulovlig, så kan du se på måten han driver forretning på, og det er imponerende, sier Marvin Sordell.

Han fikk 65 minutter i 0-1-tapet for Italia, som var engelskmennenes første nederlag etter ni strake seire uten baklengs.

- Vi vet vi ikke spilte bra mot Italia, men er trygge på at vi klarer å reise oss. Vi må gjøre alt vi kan for å ta tre poeng mot Norge. Styrken i stallen snakker for seg selv, og med alle spillere klare har treneren gode alternativer, sier Sordell.

Kjenner Norge godt
England får som kjent Wilfried Zaha, Tom Ince og Danny Rose tilbake til kampen mot Norge, og Marvin Sordell ser fram til møtet.

Mens England ikke hadde møtt Italia på dette nivået på rundt to år, kjenner de Norge godt etter to møter i kvalifiseringen.

Det mener Bolton-spissen er en fordel.

- Vi vet hva vi kan forvente, så vi må bare forberede oss på det og forhåpentligvis skaffe tre poeng. Vi får Danny Rose og Tom Ince tilbake, de er strålende spillere, og så kommer så klart «Wilf» tilbake fra skade. Det blir en stor hjelp for oss, sier Sordell.