Englands styggeste fotballag

Manchester United er godt representert på lista over de styggeste fotballspillerne i England. Se lista, si din mening!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hvilket fotballag er det peneste i Premier League? Si din mening!

En internett-undersøkelse foretatt av det britiske nettstedet Uglyfootballers har ført Manchester United-spillerne til topps på lista over de styggeste spillerne i Premier League.

Andreplassen i Premier League går til Aston Villa, som følges av Arsenal, Ipswich, Liverpool, Chelsea og Leeds.

Drømmelaget

Leserne har også kåret de styggeste spillerne i England, og nettsiden har satt sammen et helt fotballag utfra lesernes mening:

Keeper ble Ed De Goey (Chelsea). Foran ham spiller Gary Neville (Manchester United), Gareth Southgate (Middlesbrough), Martin Keown (Arsenal) og Phil Neville (Manchester United).

Modellbyråenes mest fryktede midtbane består av Lee Bowyer (Leeds), Clarence Acuna (Newcastle), Luke Chadwick (Manchester United) og Abel Xavier (Everton), mens Gianfranco Zola (Chelsea) og Nwanko Kanu (Arsenal) herjer på topp.

I tillegg er det valgt ut innbyttere til laget. På benken sitter Tony Adams (Arsenal), Rio Ferdinand (Leeds), Francis Jeffers (Arsenal) og Richard Wright (Arsenal). Manager er David O'Leary (Leeds).

Vakre koner

Nettsiden er dedikert til alt som er mindre vakkert i fotballverdenen. En av de bedre seksjonene er «skjønnheten og udyret», der fotballspillerne blir vist fram sammen med sine smellvakre koner. Også seksjonen med de verste hårmankene, de styggeste streakerne og dobbeltgjengere (Petit og en ponni, Trevor Hockey og Chewbacca, og Kasey Keller og Vladimir Putin) får en til å dra på smilebåndet.

Hvilket fotballag er det peneste i Premier League? Si din mening!

PÅ TOPP: Manchester United levnes liten ære i kåringen. Luke Chadwick (t.v.) gikk rett inn på laget.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer