Englands U21-trener Pearce må i møte med FA

Trenerjobben henger trolig i tynn tråd etter tapet mot Norge.

PÅ TEPPET: Det engelske fotballforbundet skal i nærmeste framtid sette seg ned med Stuart Pearce og diskutere hans framtid som Englands U21-trener. Det kommer som en konsekvens av at Norge sendte laget til en tidlig exit i U21-EM. Foto: AP/Bernat Armangue
PÅ TEPPET: Det engelske fotballforbundet skal i nærmeste framtid sette seg ned med Stuart Pearce og diskutere hans framtid som Englands U21-trener. Det kommer som en konsekvens av at Norge sendte laget til en tidlig exit i U21-EM. Foto: AP/Bernat ArmangueVis mer

(Dagbladet): Det engelske fotballforbundet (FA) skal i nærmeste framtid ha et møte med Stuart Pearce angående hans fremtid som Englands U21-trener.

Det melder The Telegraph.

Det kommer trolig som en konsekvens av tapet mot Norge i EM i går. Det sendte laget ut av mesterskapet, noe som er skuffende for den store fotballnasjonen.

- Alt i alt har jeg vært veldig imponert over Pearce. Rullebladet hans har vært bra, og han har vunnet utrolig mange kamper, og jevnlig kvalifisert laget til turneringer. Denne har vært skuffende, men jeg synes ikke det skal bli tatt helt ut av kontekst: Alt i alt har han levert bra, sier FAs styreformann David Bernstein til avisa.

Pearces kontrakt går ut denne sommeren, og kontrakten hans vil trolig ikke bli fornyet, ifølge Telegraph.

- Vi kommer til å sette oss ned i løpet av nærmeste framtid, og jeg går ut fra at vi tar denne avgjørelsen i løpet av de kommende ukene, sier Bernstein.