Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Englands viktigste spiller

Sendte Liverpool til finalen.

(Dagbladet.no): Watford - Liverpool 0-1 (sammenlagt: 0-2): Ingen Premier League-spiller har vært viktigere for laget sitt denne sesongen enn Liverpools Steven Gerrard.

Dagens kamp mot Watford var enda et eksempel: Milan Baros og Fernando Morientes hadde dårlige dager på jobb, mens forsvaret - og Pellegrino i særdeleshet - gjorde sitt for å skape halvsjansene for Watford.

Men Gerrard jobbet utrettelig defensivt (til tross for sin nye «frie» rolle), og fant nettmaskene på en dag ingen andre så ut til å kunne gjøre det.

Etter 77 minutter fikk han en pasning fra en ellers god Riise, avanserte med lange klyv inn i feltet, og smalt ballen i hjørnet.

Utrolig viktig - ikke bare fordi Liverpool nå er i finalen i ligacupen, men også for å bidra til å løfte et lag som utvilsomt mangler form og selvtillit.

Dette var Gerrards niende scoring for sesongen.

Watford på sin side jobbet godt, men skapte svært få store målsjanser. Laget skulle muligens ha hatt en straffe da Bouzza gikk ned i feltet rett før pause.

  • Hvem Liverpool møter, avgjøres når Manchester United tar imot Chelsea på Stamford Bridge i morgen. Første kamp endte 0-0.
SVIKTER ALDRI: Steven Gerrard er Liverpools - kanskje Englands - viktigste spiller. FOTO: SCANPIX/AP
SVIKTER ALDRI: Steven Gerrard er Liverpools - kanskje Englands - viktigste spiller. FOTO: SCANPIX/AP Vis mer
SCORINGEN: Her sender Steven Gerrard ballen forbi Steve Jones i Watford-buret.