Kilder til Dagbladet:

Enig med belgisk klubb

Aron Dønnum (23) er ifølge Dagbladets opplysninger enig med Standard Liege om de personlige betingelsene. Den belgiske storklubben har nå kommet med et forbedret bud, og alt tyder på at overgangen går i orden.

VIL BORT: Aron Dønnum drømmer om utenlandseventyr. Video: Fredrik N. Filtvedt / Rødt Kort. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Standard Liège kom tidligere i juli med et bud på Aron Dønnum. Nå skal den belgiske klubben ha kommet med et nytt og forbedret tilbud, og Dønnum flytter til Belgia om Vålerenga aksepterer budet.

TV 2 omtalte saken først.

Ifølge Dagbladets kilder skal Standards bud være på om lag 25 millioner kroner.

Kantspilleren skal selv være klar til å dra og er allerede enig med den belgiske klubben om de personlige betingelsene, ifølge Dagbladets kilder.

Dagbladet har ikke lyktes i få en kommentar fra Dønnum selv, hans agent Jim Solbakken eller sportssjef i Vålerenga, Jørgen Ingebrigtsen.

Ønsker seg bort

Dønnum har tidligere i sommer vært klar på at han ønsker seg til utlandet.

- Det var nære en overgang i fjor, men det skjedde ikke. Men jeg har vært åpen og ærlig om at jeg vil ut hvis det kommer et bra tilbud. Jeg skal ikke være så kjedelig å si «ingen kommentar». Jeg har dialog med Vålerenga om at jeg vil ut, men jeg vil at det skal skje på en ordentlig måte og at de får det de fortjener. Også må det jeg eventuelt drar til være bra for meg og klubben, fortalte Dønnum til Dagbladet den gang.

Dønnum har hatt en strålende sesong i Vålerenga-trøya så langt og står med åtte målpoeng – fem scoringer og tre målgivende – på ni kamper i Eliteserien.

Ballartisten var nære Vålerenga-exit også i fjor sommer, men ble til slutt værende. Den gang var det interesse fra klubber i Serie A, Bundesliga, MLS og Belgia.

SLAKT: Vålerenga-profilen Aron Dønnum slakter hvordan Lillestrøm fremsto i søndagens derby. Video: Fredrik Filtvedt / Rødt Kort Vis mer

Bekreftet interesse

Vålerengas sportsdirektør bekreftet den gang at det var interesse for Oslo-klubbens stjerneving.

- Ja, det er mange som har forhørt seg om Aron. Det har vært mer eller mindre konkret fra noen flere via både mellommenn og agenter og konkret interesse for Aron fra litt større klubber i flere land, sa sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen i Vålerenga til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer