Enig med Derby om Bragstad-pris

Derby venter spent på Bjørn Otto Bragstads avgjørelse. Premier League-klubben og Rosenborg skal nå være enige om overgangssummen for landslagsstopperen.

Det er Derby-manager Jim Smith som avslører at Rosenborg har akseptert budet på 29-åringen. Trolig ligger prisen mellom 18 og 25 mill. kroner.

- Vi venter bare på en avgjørelse fra spilleren. Vi har allerede en avtale klar med Rosenborg, men også St. Etienne er interesserte, sier Smith til Sport.com.

Proffagent Kjetil Osvold representerer Derby i forhold til Rosenborg og Bragstad. Men han er bare en av minst tre proffagenter som prøver å selge Bragstad til europeiske toppklubber.

Trolig er opptil ti klubber interessert i den norske landslagsstopperen. Osvold advarer Bragstad mot å vente for lenge med avgjørelsen.

- Derby vil gjerne ha Bjørn Otto, men det er hard konkurranse. Likevel er det kort tid til sesongene starter i Europa, og stallene fylles opp for hver dag som går, sier Osvold til Dagbladet.no.

Derby er sikre på at de blir klubben som sikrer seg Bragstad før seriestart. Men manager Smith innrømmer at han gjerne vil ha en rask avgjørelse fra Bragstad.

- Vi har nettopp kjøpt to spillere, og det var enkelt. Dette kjøpet blir bare vanskeligere og vanskeligere, sier Smith.

Også Rune Hauge og Per A. Flod frister klubber med RBK-stopperen.

- Det kan skje noe snart, sier Hauge til Dagbladet.no.

  • Det lyktes ikke Dagbladet.no å komme i kontakt med verken RBK-direktør Nils Skutle eller Bjørn Otto Bragstad i ettermiddag.