Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Enige om bruken av Solskjær

Ferguson fornøyd med Åge Hareide.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ole Gunnar Solskjær har allerede gjort comeback for Norge etter flere år med skadetrøbbel, og spilte en omgang da landslaget holdt Brasil til 1-1 i en treningskamp.

På dagen ti år etter at spissen debuterte for United melder klubbens hjemmeside at Ferguson og Hareide er enig om framtidig bruk av Solskjær.

– Jeg er fornøyd med situasjonen. Jeg har hatt en lang samtale med Ole og Åge, og vi har kommet til enighet om visse retningslinjer slik at vi er sikre på hvor mye og når han kommer til å bli brukt. Åge skjønte alt, og Ole er rutinert og intelligent nok til å vite akkurat hvor mye han kan bli brukt. Så jeg er ganske fornøyd akkurat nå, sier Ferguson.

Solskjær er tatt ut i troppen som skal spille EM-kvalifiseringskamper mot Ungarn neste lørdag og Moldova onsdagen etter.

(ANB)

KLAR FOR MER LANDSLAGSFOTBALL: Ole gunnar Solskjær er klar før høstens EM-kvalifisering etter at United-manager Alex Ferguson og landslagssjef Åge Hareide er enige om bruken av stjernespissen. Foto:Scanpix
KLAR FOR MER LANDSLAGSFOTBALL: Ole gunnar Solskjær er klar før høstens EM-kvalifisering etter at United-manager Alex Ferguson og landslagssjef Åge Hareide er enige om bruken av stjernespissen. Foto:Scanpix Vis mer
<B>APPLAUDERER HARIEDE: Alex Ferguson og Åge Hareide har blitt enig om bruken av Ole Gunnar Solskjær i høstens EM-kvalifisering.