Enige om pris for Wright-Phillips

City har sagt ja til Chelsea.

(Dagbladet.no): Manchester City har blitt enige med Chelsea om en overgangspris for Shaun Wright-Phillips, melder City på sin hjemmeside i dag.

- Vi er enige om en pris for Shauns overgang, og som en konsekvens har vi gitt ham tillatelse til å snakke med den andre klubben, sier Citys informasjonssjef Paul Tyrrell.

Den engelske landslagsvingen meldte i går forfall til Citys treningskamp mot Macclesfield, angivelig på grunn av dårlig mage.

Deretter kontaktet han City-formann John Wardle og ba om tillatelse til å snakke med Chelsea og uttrykte sterkt ønske om at klubben skulle bli enig med ligamestrene om en pris.

City har tidligere avvist et bud på omkring 232 millioner kroner. De opplyser ikke hvilken pris de nå har blitt enige med Chelsea om for Wright-Phillips.

Dermed ligger det an til at Wright-Phillips rekker å bli med Chelsea når klubben reiser til USA på tirsdag.

City er allerede i gang med å skaffe en forsterkning i angrep. Andy Cole kan være på vei tilbake til Manchester, der han spilte for United for noen år siden.

Blackburn har også forsøkt å hente Cole tilbake fra Fulham, men City jobber nå for å sikre seg Cole allerede i dag, slik at han kan bli med klubben på Asia-turné, skriver SkySports.

SNART I CHELSEA: City har godtatt et bud på Shaun Wright-Phillips.