Enige om pris for Wright-Phillips

City har sagt ja til Chelsea.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Manchester City har blitt enige med Chelsea om en overgangspris for Shaun Wright-Phillips, melder City på sin hjemmeside i dag.

- Vi er enige om en pris for Shauns overgang, og som en konsekvens har vi gitt ham tillatelse til å snakke med den andre klubben, sier Citys informasjonssjef Paul Tyrrell.

Den engelske landslagsvingen meldte i går forfall til Citys treningskamp mot Macclesfield, angivelig på grunn av dårlig mage.

Deretter kontaktet han City-formann John Wardle og ba om tillatelse til å snakke med Chelsea og uttrykte sterkt ønske om at klubben skulle bli enig med ligamestrene om en pris.

City har tidligere avvist et bud på omkring 232 millioner kroner. De opplyser ikke hvilken pris de nå har blitt enige med Chelsea om for Wright-Phillips.

Dermed ligger det an til at Wright-Phillips rekker å bli med Chelsea når klubben reiser til USA på tirsdag.

City er allerede i gang med å skaffe en forsterkning i angrep. Andy Cole kan være på vei tilbake til Manchester, der han spilte for United for noen år siden.

Blackburn har også forsøkt å hente Cole tilbake fra Fulham, men City jobber nå for å sikre seg Cole allerede i dag, slik at han kan bli med klubben på Asia-turné, skriver SkySports.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer