Johannes Høsflot Klæbo med ny avtale:

Enighet mellom Klæbo og skiforbundet

Etter diskusjoner om markedsrettigheter.

AVTALE KLAR: Johannes Høsflot Klæbo og skiforbundet er endelig enige om en landslagsavtale. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
AVTALE KLAR: Johannes Høsflot Klæbo og skiforbundet er endelig enige om en landslagsavtale. Foto: Tore Meek / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Johannes Høsflot Klæbo (22) og Norges Skiforbund er enige om en ny landslagsavtale. Det bekrefter forbundet i dag.

- Jeg er glad for at vi er enige om landslagsavtale og ser frem til en ny og spennende skisesong, sier Johannes Høsflot Klæbo.

Han er nå tilbake fra rulleskikonkurranser i Kina.

- Jeg synes det er blitt jobbet godt hos begge parter, noe som har vært og er nødvendig for å modernisere og ajourføre dagens regelverk. Vi er glade for at Skiforbundet har prioritert dette arbeidet høyt. Nå er vi enige og begge parter har signert. Samtidig er vi også enige om hvilke tema vi må jobbe mer med for å finne hensiktsmessige løsninger for fremtiden, sier Johannes Høsflot Klæbo i pressemeldinga.

Ulikt syn

Langrennssjef Espen Bjervig sier at han er lettet og fornøyd med at avtalen endelig er i boks.

- Det har vært gode diskusjoner under forhandlingene. Nå blir det godt å ta sommer med god samvittighet og se fram mot vintersesongen, sier Bjervig til Dagbladet.

Da Dagbladet var i kontakt med ham mandag, var avtalen ikke klar, ifølge Bjervig, men ett døgn seinere er altså partene enige.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer