Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Enighet mellom NFF og Drillo

Etter landslagsbråket.

NFF BEKLAGER: Norges fotballforbund skriver i en pressemelding at de beklager prosessen i forbindelse med skifte av landslagssjef. Foto:  
Egil "Drillo" Olsen har hevdet han ble presset ut. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
NFF BEKLAGER: Norges fotballforbund skriver i en pressemelding at de beklager prosessen i forbindelse med skifte av landslagssjef. Foto: Egil "Drillo" Olsen har hevdet han ble presset ut. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Det er i dag inngått en avtale mellom Egil Olsen og Norges Fotballforbund, det melder NFF i en pressemelding.

«NFF beklager prosessen i forbindelse med skifte av landslagssjef. Egil Olsen burde blitt involvert i prosessen før styret behandlet saken 26. september 2013. NFF har tatt lærdom av saken, og vil tilrettelegge for en god saksbehandling i tilsvarende saker i fremtiden».

«Partene er enige om å legge saken bak seg, og ønsker landslaget og Per-Mathias Høgmo lykke til. Begge parter vil bidra til at laget lykkes best mulig.»

- Viktig og gledelig Fotballpresidenten selv sier også at han er glad dette nå er et avsluttet kapittel.

- Det er viktig og gledelig at vi nå kan legge denne konflikten bak oss. Det har vært en negativ sak for begge parter. Vi erkjenner at Egil oppfatter at han fikk sparken, selv om det ikke var vår intensjon, sier fotballpresident Yngve Hallén.

Egil Olsen var ferdig som landslagssjef og ble erstattet av Per-Mathias Høgmo i slutten av september.

Fornøyd Drillo Etterpå reagerte Olsen og mente han ble presset til å gi seg som landslagssjef.

Dette punktet har de ut fra pressemeldingen ikke kommet til enighet om, men saken og eventuelle spekulasjoner rundt et søksmål er med andre ord lagt død.

I meldingen står det også at Olsen skal være fornøyd med løsningen. Det samme bekrefter hans advokat.

- Egil Olsen er fornøyd med at saken er landet og at de kom til enighet. Han er nå ferdig med saken, sier Drillos advokat Anne Marie Due til NTB.

«Både ja og nei» Under pressekonferansen der Høgmo ble presentert som fotballherrenes nye sjef, var Drillo nølende på spørsmål om han hadde fått sparken.

«Både ja og nei», kom det fra mannen som nøt stor suksess med landslaget på 1990-tallet.

 I etterkant har 71-åringen forklart at han ønsket å være lojal.

- Jeg kunne ha ødelagt pressekonferansen og dratt alt fokus på meg. Jeg valgte å være lojal, forklarte Olsen da han gjestet TV 2-programmet «Senkveld».