Kilder til Dagbladet:

Enighet mellom Roma og Solbakken

Glimt-juvelen er enig med Roma om de personlige betingelsene, får Dagbladet opplyst.

TIL ITALIA: Ola Solbakken har vært en viktig brikke i Kjetil Knutsens mannskap, men ser nå ut til å flytte på seg sørover på kontinentet. Foto: Giuseppe Maffia/NurPhoto/Shutterstock/NTB
TIL ITALIA: Ola Solbakken har vært en viktig brikke i Kjetil Knutsens mannskap, men ser nå ut til å flytte på seg sørover på kontinentet. Foto: Giuseppe Maffia/NurPhoto/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En overgang til Roma være nærmere enn noen gang for Ola Solbakken.

Allerede i starten av april kunne Dagbladet avsløre at det var interesse fra den italienske hovedstaden for trønderen (23).

Siden den gang oppsto den mye omtalte konflikten mellom Kjetil Knutsen og Romas keepertrener Nuno Santos, som seinere førte til at Glimt politianmeldte Santos. Anmeldelsen ble seinere henlagt med begrunnelsen at en kroppskrenkelse er gjengjeldt med en kroppskrenkelse.

Det ble bråk etter kampen mellom Bodø/Glimt og Roma på Aspmyra stadion forrige uke. Et kamera fanget hendelsen. Vis mer

Konflikten mellom partene gjorde ting vanskeligere for en eventuell overgang, men Roma skal ikke ha satt en strek over navnet til Solbakken på ønskelista.

Troverdige kilder forteller til Dagbladet at Solbakken har blitt enige med Roma om de personlige betingelsene i kontrakten, og at det nå er opp til klubbene seg imellom.

Dagbladet har ikke lyktes i å komme i kontakt med Solbakkens agent, Vadim Demidov, for en kommentar. Det samme gjelder daglig leder i Glimt, Frode Thomassen.

- Det er selvfølgelig artig. Det er fint med interesse. Men utover det har jeg ingen kommentar, sa hovedpersonen selv til Dagbladet om overgangsryktene, etter cupfinalen i mai.

Roma skal ha stor tro på å sikre seg lynvingen fra Melhus, men slik Dagbladet forstår det skal italienerne være villig til å vente med å hente vingen til etter Glimt har spilt sine Champions League-kvalifiseringskamper i juli.

ETTERTRAKTET: Ola Solbakken scora mot Roma i gruppespillet i Conference League. Her feirer han på Stadio Olimpico Foto: Shutterstock editorial
ETTERTRAKTET: Ola Solbakken scora mot Roma i gruppespillet i Conference League. Her feirer han på Stadio Olimpico Foto: Shutterstock editorial Vis mer

Som rapportert tidligere, skal Roma være villig til å strekke seg til 50 millioner norske kroner for spilleren. Dagbladet har ved en tidligere anledning vært i kontakt sportsdirektøren i Roma, Thiago Pinto, som opplyser om at han ikke ønsker å kommentere ryktene rundt spilleren.

Solbakken har kontrakt med Glimt ut året.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer