- Enighet om Carroll-sum på 130 millioner kroner

Kan bli West Hams andre signering i dag.

WEST HAM-EID: Andy Carroll har vært på lån i West Ham United denne sesongen, og scoret blant annet mot Manchester City. Neste sesong er han en permanent spiller for London-klubben. Foto: Reuters / Darren Staples / NTB Scanpix
WEST HAM-EID: Andy Carroll har vært på lån i West Ham United denne sesongen, og scoret blant annet mot Manchester City. Neste sesong er han en permanent spiller for London-klubben. Foto: Reuters / Darren Staples / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Andy Carroll har denne sesongen vært på lån i West Ham United fra Liverpool.

Ifølge The Guardian ble de to klubbene i dag enig om en overgangssum på 15 millioner pund - eller litt over 130 millioner norske kroner - for angriperen.

Det er imidlertid uvisst om Carroll selv ønsker å forlenge oppholde på Upton Park. At klubben ønsker ham, er derimot ingen hemmelighet.

Etter 4-2-seieren over Reading forrige søndag, uttalte manager Sam Allardyce at de definitivt ønsket å ha Carroll i startelleveren.

- Det vil være en stor prestasjon hvis vi kan beholde Carroll i startelleveren vår. Det er et mål for oss å gjøre ham til en permanent spiller, og forhåpentligvis blir det en realitet i løpet av kort tid. Vi er i forhandlinger med Liverpool, sa Allardyce.

Andy Carroll kom til Liverpool på den siste dagen av januarvinduet i 2011 for den nette sum av 320 millioner kroner fra Newcastle, men ble aldri en hit på Merseyside.

På 44 ligakamper scoret kraftspissen seks mål, og totalt ble det 11 mål på 58 kamper for rødtrøyene.

I årets sesong fikk han 23 ligakamper for West Ham etter at låneoppholdet ble klart, og siden da har han scoret sju ligamål.

Dersom Andy Carroll blir klar for West Ham i løpet av dagen, vil han bli klubbens andre forsterkning på én dag. Tidligere på dagen kom den rumenske kapteinen Razvan Rat vederlagsfritt til klubben.