Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

To dødsfall på én uke

Enkas sorg etter tragedien

Kona minnes bokseren Maxim Dadasjev. Kun få dager etter er bokseverden rystet av et nytt dødsfall.

MANN OG KONE: Maxim Dadasjev og Elizaveta Apusjkina var sammen i 11 år. Bokseren døde denne uka. Torsdag ble boksemiljøet rammet av enda et dødsfall. Foto: Instagram / Elizaveta Apusjkina.
MANN OG KONE: Maxim Dadasjev og Elizaveta Apusjkina var sammen i 11 år. Bokseren døde denne uka. Torsdag ble boksemiljøet rammet av enda et dødsfall. Foto: Instagram / Elizaveta Apusjkina. Vis mer

Det sendte sjokkbølger gjennom bokseverden da Maxim Dadasjev (28) ble slått bevisstløst i en boksekamp forrige fredag. Dagen etter kom det fram at 28-åringen hadde fått en hjerneskade, og tirsdag denne uka døde han.

Russeren havnet i koma etter tapet mot Subriel Matias og ble operert for hjerneblødning. Dadashevs trener måtte stoppe kampen i ellevte runde da han besluttet at eleven hadde blitt påført for mye skade.

Dadasjev etterlater seg en kone og sønn (2).

- Alt jeg har igjen etter deg er vår fantastiske sønn. Takk for elleve år med kjærlighet, sier kona, Elizaveta Apusjkina, etter det tragiske dødsfallet.

Konas sorg

Ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass døde Dadasjev av hjertestopp. Apusjkina og sønnen dro umiddelbart til sykehuset i Washington da ektemannen ble skadet.

- Sønnen vår skal oppdras til å bli en like fin mann som pappaen sin. Jeg vil takke alle som tok hånd om Maxim i hans siste dager i livet. Samtidig ber jeg om at folk respekterer vårt privatliv i denne perioden med sorg, sier kona, ifølge news.com.

Apusjkina delte også sine følelser på Instagram etter Dadasjevs bortgang.

- Min kjære. Du kommer til å leve videre i mitt hjerte for alltid, sjelen min er knust av savnet etter deg. Dette er det verste som kunne skjedd vår familie, og jeg kan ikke forstå at du er borte, skrev hun blant annet.

Nå blir bokseverden rystet av et nytt dødsfall.

Organene sviktet

Bare få dager etter at Dadasjev døde, har en ny bokser blitt påført fatale skader i ringen.

Hugo Alfredo «Dinamita» Santillan fra Argentina døde torsdag. Han ble bare 23 år gammel.

Santillan kjempet mot Eduardo Javier Abreu fra Uruguay i en kamp i Buenos Aires onsdag kveld. Ifølge rapportene skal han ha begynt å blø neseblod i den fjerde runden, men valgte å fortsette kampen.

Men som et resultat av anfallet ble kampen stoppet. Santillan besvimte og ble fraktet til sykehus.

- Etter at han ble innlagt ble det påvist nyresvikt og han kom seg ikke ut av koma. Han hadde en hevelse i hjernen og kom aldri til bevissthet. Hevelsen ble verre og påvirket resten av organene hans, forteller legen, Graciela Olocco, ifølge The Guardian.

Santillan ble operert for en blodpropp i hjernen, men døde av hjertestans ikke lenge etter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media