To dødsfall på én uke

Enkas sorg etter tragedien

Kona minnes bokseren Maxim Dadasjev. Kun få dager etter er bokseverden rystet av et nytt dødsfall.

MANN OG KONE: Maxim Dadasjev og Elizaveta Apusjkina var sammen i 11 år. Bokseren døde denne uka. Torsdag ble boksemiljøet rammet av enda et dødsfall. Foto: Instagram / Elizaveta Apusjkina.
MANN OG KONE: Maxim Dadasjev og Elizaveta Apusjkina var sammen i 11 år. Bokseren døde denne uka. Torsdag ble boksemiljøet rammet av enda et dødsfall. Foto: Instagram / Elizaveta Apusjkina. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det sendte sjokkbølger gjennom bokseverden da Maxim Dadasjev (28) ble slått bevisstløst i en boksekamp forrige fredag. Dagen etter kom det fram at 28-åringen hadde fått en hjerneskade, og tirsdag denne uka døde han.

Russeren havnet i koma etter tapet mot Subriel Matias og ble operert for hjerneblødning. Dadashevs trener måtte stoppe kampen i ellevte runde da han besluttet at eleven hadde blitt påført for mye skade.

Dadasjev etterlater seg en kone og sønn (2).

- Alt jeg har igjen etter deg er vår fantastiske sønn. Takk for elleve år med kjærlighet, sier kona, Elizaveta Apusjkina, etter det tragiske dødsfallet.

Konas sorg

Ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass døde Dadasjev av hjertestopp. Apusjkina og sønnen dro umiddelbart til sykehuset i Washington da ektemannen ble skadet.

- Sønnen vår skal oppdras til å bli en like fin mann som pappaen sin. Jeg vil takke alle som tok hånd om Maxim i hans siste dager i livet. Samtidig ber jeg om at folk respekterer vårt privatliv i denne perioden med sorg, sier kona, ifølge news.com.

Apusjkina delte også sine følelser på Instagram etter Dadasjevs bortgang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer