Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Enkel match for håndball-gutta

Portugal fortsatt best med ballen i beina.

• Norge-Portugal 33-20

(Dagbladet.no): Norge fikk en god gjennomkjøring mot Portugal og vant komfortabelt.

Dermed synes Gunnar Pettersens mannskap å være i god EM-rute foran foran mesterskapsstart på hjemmebane i Drammen på torsdag.

Sjefen selv var også fornøyd med innsatsen

- Det er ikke mer enn fire år siden at vi ble slått ut av Portugal i en mesterskapskvalifisering med våre antatt beste spillere på banen. I dag lar vi ferske gutter få spille og vinner med 13 mål, så da går det ikke an å si annet enn en bra kamp, igjen, sa Gunnar Pettersen til TV 2 etter kampen.

Banens beste ikke til EM

Steffen Stegavik ble norsk toppscorer med 8 mål og samtidig kåret til Norges beste spiller for kvelden, men alt tyder på at Elverum-spilleren blir tv-seer under mesterskapet.

Det er nemlig ikke plass til flere enn 16 spillere i troppen, hvorav to er midtbacker. Når konkurrentene heter Glenn Solberg og Børge Lund, er Stegavik diplomatisk når han får spørsmål om «GPs» valg.

PÅ ETTERSKUDD HELE KAMPEN: Portugal ble et nummer for små mot norske håndballherrer, og Steffen Stegavik & co fikk en grei økt før møtet med Ungarn. Foto: Thomas Rasmus Skaug/Scanpix
PÅ ETTERSKUDD HELE KAMPEN: Portugal ble et nummer for små mot norske håndballherrer, og Steffen Stegavik & co fikk en grei økt før møtet med Ungarn. Foto: Thomas Rasmus Skaug/Scanpix Vis mer

- Det er to midtbacker som skal til EM. Glenn og Børge er fortsatt to-tre hakk bedre enn meg ennå, så da er det fortjent at de kommer til EM, uttalte Stegavik til TV 2 .

Den tidligere Heimdal-spilleren var uansett takknemmelig for spilletiden landslagssjefen ga ham i Trondheim Spektrum.

- Selv om jeg er tredjevalg foran EM er jeg glad Gunnar ga meg så mye spilletid her på hjemmebane, sa åttemålsscoreren.

Sparte stjernene  

I morgen står Ungarn på andre banehalvdel i Trondheim Spektrum. Nettopp Ungarn var sammen med Danmark lagene som sørget for at Norge røk ut av fjorårets VM.

Frode Hagen, Glenn Solberg, Kristian Kjelling og Steinar Ege var viktige spillere som alle fikk hvile i kveld, men som kanskje blir å se på banen når motstanden blir tøffere.   

Bjarte Myrhol som hadde en solid turnering i Danmark forrige helg, står over med skade. 

image: Enkel match for håndball-gutta
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media