Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Enkel returmatch

Mer rabalder enn ball på San Siro, og etter hvert var det ikke plass til en vennlig kjempe fra Norge. Men John Carew (23) er sikker på at Valencia slår Inter hjemme på Mestalla.

- På en vanlig dag bør vi slå dette Inter-laget to-tre null. Bedre var de ikke, sier Carew til Dagbladet.

- Jeg synes vi var overlegne i kampen, men det stoppet opp litt rundt 20 meter. Da ble det mest avslutninger fra distanse. De kan jo gå inn, men ikke i går dessverre.

Carew fikk spille en drøy time i går. Uten å bli den trusselen italienerne forventet. Nesten like digre Materazzi gikk inn i råduellene med nordmannen, mens den kjappere og mer kompakte Cordoba gikk i kroppen på ham i løpsduellene og tappet ham for fart og framdrift.

For snill?

Dermed ble det med et par lunkne skuddforsøk fra Carew, noen skrubbsår på skinka etter en sklitur ut til sikkerhetsvaktene - og en tidlig dusj.

- Var du litt for snill, John?

- Hæh? Var det noen som var tøff utpå der, så var det meg. Men jeg fikk jo frispark mot meg hele tida, sier han lettere provosert.

Han ble også irritert over rabalderet som oppsto etter 55 minutter, og som endte med at både Inters Emre og Valencias Albelda ble utvist. Det burde kanskje bare vært førstnevnte.

- Greit at det ble begge. Men det er dumt at vi må unnvære Albelda neste gang. Men det er sikkert ikke noe bedre for Inter, sier Carew.

Vennlig

Han sto ganske lenge og så på kranglinga - inntil han bestemte seg for å være litt kroppsvakt for sine mer kortvokste venner.

- Jeg så at tre av de største Inter-spillerne blandet seg inn. Da måtte jeg hjelpe til litt, forklarer han.

Og da brøt virkelig slagsmålet løs. Men inne i tumultene var det mulig å registrere at Materazzi og Carew etter hvert klappet hverandre overraskende vennlig på skulderen. Og i går var det italieneren som kunne tillate seg å gjøre det med en viss arroganse.

- Han er en sånn type som viser deg respekt. Han tar deg i hånda og skal alltid klappe litt på deg. Det er klart, strekker han ut hånda, så strekker jeg ut min også, sier Carew.

Grusomt tilbake

Det er fullt mulig å se lyst på returkampen - forutsatt at vi har litt ekstra følelser for det laget som kan gi oss nordmenn en ørliten følelse av å tilhøre det ypperste sjiktet i Europa:Ingen ting ved Inter tilsier at ikke Carew har rett, og at Valencia kan klare å spille seg til semifinalen hjemme på Mestalla om to uker.

- 0-1 er ikke så mye verre enn 0-0. Vi måtte ha vunnet uansett. Og det er jeg overbevist om at vi skal klare, sier Carew.

<B>BIKKJESLAGSMÅL:</B> Det ble med Christian Vieris (t.h.) scoring i 1. omgang. Her kjemper han mot Valencias Roberto Ayala.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media